Úvod Aplikácie Nastavte si automatický tichý režim alebo vibrácie na základe času, polohy, udalosti...

Nastavte si automatický tichý režim alebo vibrácie na základe času, polohy, udalosti alebo kontaktu

2

To, ako si dokážete zautomatizovať úlohy na Android smartfóne je niečo, čo iné platformy nedokážu ani z polovice.

Aplikácie, ktoré na rôzne automatizácie slúžia sú úžasné a bola by škoda, aby sme takéto možnosti prispôsobenia nevyužívali.

Ak ste čítali o novom Androide L, určite ste sa dozvedeli, že príde aj s novou funkciou „nerušiť“ a podobnú funkcionalitu môžete mať aj na starších verziách Androidu vďaka skvelej aplikácií Mr. SIlent.

Táto aplikácia vám umožni automatické nastavovanie tichého alebo vibračného režimu podľa času (napríklad v noci), podľa miesta (škola, práca), udalosti (napr. oslava, návšteva lekára) alebo dokonca sa zvonenie stlmí pri prichádzajúcom hovore z konkrétneho čísla kontaktu (bývalá žena, exekútor).

Mr.-Silent-Auto-time-slot

Všetky konkrétne atribúty si samozrejme nastavíte priamo v používateľskom rozhraní aplikácie, ktoré mohlo byť lepšie spracované a intuitívnejšie, podstatné však je, že nástroj pracuje naozaj spoľahlivo a presne.

 

Čo sa týka nastavenia režimu pre udalosti, aplikácia číta dáta priamo z Google kalendára a v prípade kontaktov máte možnosť vytvoriť si „čiernu listinu“ neželaných osôb.

 

Aj napriek nedostatkom v dizajne a UI aplikácie sa jedná o skvelého pomocníka, na ktorého si rýchlo zvyknete a navyše je aplikácia bezplatná.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.biztech.mrsilent“]