Úvod Hry Hernú pecku Modern Combat 5 crackli a vypustili ešte pred jej predstavením

Hernú pecku Modern Combat 5 crackli a vypustili ešte pred jej predstavením

11

Nočná mora každého vývojára hier, alebo aplikácií je nikdy nekončiaci boj s ľuďmi, ktorým je ľúto zaplatiť pár eur za ich produkt. Väčšinou sú to práve oni, kto sa podieľa na pirátení, či už sťahovaním, alebo dokonca crackovaním, ak vedia, ako na to.

Na internete sa objavila cracknutá verzia novinky od Gameloftu pod názvom Modern Combat 5, ktorú na celom svete očakávajú tisíce fanúšikov. Tej prelomili bezpečnostné opatrenia ľudia, ktorí vyhrali súťaž, vďaka ktorej k finálnej verzii získali prístup pred všetkými ostatnými.

Na túto situáciu okamžite upozornili servery TouchArcade a Polygon, ktorým sa podarilo získať vyjadrenie od komunitného manažéra z Gameloft, Floriana Webera. Ten rozhorčene dodal, že všetci, u ktorých sa preukáže, že pirátili budú obdarení banom. Hru si pritom mali zahrať tisíce ľudí po celom svete. Čo je však zaujímavé je to, že táto pirátska verzia je určená pre zariadenia s operačným systémom iOS, majitelia Android zariadení pokojne čakajú na oficiálne spustenie. Je však pravdepodobné, že ku cracknutiu hry dôjde aj na tejto platforme.

Sú to práve piráti hier, ktorí vývojárov nútia uchýliť sa k in-app nákupom v hrách, ktoré nikto z nás nemá rád. Ak teda nechcete vidieť in-app nákupy v tak kvalitných tituloch, akým séria hier Modern Combat rozhodne je, obetujte tých pár eur, celej komunite tým spravíte obrovskú službu.

A čo sa týka samotnej hry Modern Combat 5, v nej by sa in-app nákupy nachádzať nemali.

Upozornil na to server Android Police.