Úvod Aplikácie Bezpečnostná aplikácia Lockit je späť v obchode Google Play

Bezpečnostná aplikácia Lockit je späť v obchode Google Play

1

Veľmi užitočná aplikácia Lockit, vďaka ktorej ste si dokázali uzamknúť určité aplikácie už dávnejšie z ničoho nič zmizla z obchodu Google Play.

Aplikácia sa ale po dlhšej dobe znovu objavila aj s inovovaným užívateľským prostredím, lepšou stabilitou a zabezpečením. Kompatibilná je od verzie Androidu 4.0.3, takže ju môže používať široké spektrum majiteľov aj starších Android zariadení.

Nástroj Lockit je v skutočnosti jednoduchý a v skratke dokáže zamknúť konkrétne aplikácie, o ktorých si myslíte, že by mali byť určené len pre vaše oči.

Pohodlne tak môžete požičať smartfón známemu či rodinnému príslušníkovi bez toho, aby sa vám napr. „omylom“ dostal do správ a pod.

Aplikácie následne odomknete pomocou hesla, ktoré si môžete dať náhodne vygenerovať a samotné uzamknutie môžete naplánovať aj v určitom časovom horizonte.

Aplikácia je k dispozícii v dvoch verziách a to bezplatnej a platenej s rozšírenou funkcionalitou. Ak chcete byť viac v bezpečí, pozrite si sprievodné video k aplikácii a odkaz na stiahnutie nájdete štandardne pod ním.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jedga.lockit.free“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jedga.lockit.pro“]