Úvod Hry VIDEO: Akčná pecka Modern Combat 5 na Androide už 24. júla!

VIDEO: Akčná pecka Modern Combat 5 na Androide už 24. júla!

12

Vývojári zo štúdia Gameloft majú pre nás pripravenú skutočnú lahôdku. Približne o dva týždne totiž vyjde pokračovanie obľúbenej série akčných a bojových hier, Modern Combat 5: Blackout.

Dobrou správou pre všetkých fanúšikov tejto série je fakt, že hra by mala byť v Google Play dostupná už 24. júla, čo potvrdila samotná spoločnosť cez ich oficiálny Twitter účet.

Ako by sme už očakávali, Modern Combat 5: Blackout je hra, ktorá je až po uši nabitá akciou, zbraňami a krásnou grafikou. V príbehu sa ocitnete na ikonkických miestach, ako napríklad v talianskych Benátkach, kam vyšlú špeciálnu jednotku, ktorá má dávať pozor na bezproblémový transport zbraní hromadného ničenia. Po tom, ako splníte misie v Benátkach vás prevezú do Tokia, kde zažijete „totálnu anarchiu.“ Vašou úlohou bude opäť ochrániť zbrane hromadného ničenia.

Ohľadom hry sme už videli niekoľko dychberúcich obrázkov. Novinka od Gameloftu okrem toho príde so špeciálnymi vylepšeniami pre osemjadrové čipsety, ako napríklad MT6592 od MediaTeku.

Ak sa na túto hru tešíte, určite oceníte pekný trailer, ktorý k nej pripravili samotní vývojári.

Informoval o tom server Phone Arena.