Úvod Hry TIP: Prevteľte sa do slovenskej celebrity Davida alias Zidana a pozbierajte všetky...

TIP: Prevteľte sa do slovenskej celebrity Davida alias Zidana a pozbierajte všetky sufurky

4

Slovenský internet bol počas posledných mesiacov priam zaplavený staro novou celebritou – Davidom, alias. Zidanom, ktorý sa preslávil svojim videom, v ktorom sa snažil čítať a počítať.

Video sa stalo až tak populárne, že sa vývojár eighthunter rozhodol naprogramovať zaujímavú hru, v ktorej sa práve David ocitol ako hlavný hrdina. Hra Zidan bola pravdepodobne inšpirovaná populárnym Flappy Birdom, no s niekoľkými zmenami. Prvou zmenou je samotný David, ktorý nelieta, ale jazdí na motorke. Vďaka tomu nezomriete hneď po tom, ako sa dotknete zemi.

Vašou úlohou bude preskakovať prekážky – sufuzki – a zbierať červené motorky – sufurky. Počas toho, ako ich budete zbierať, sa v pozadí bude prehrávať nahrávka zo spomínaného videa, ktorá občas vtipne doplní to, čo sa vám práve podarilo v hre.

sufurky-1 sufurky-2 sufurky-3

Hru vrelo odporúčame, autor si na nej dal záležať a podľa hodnotení na Google Play sa zdá, že si ju obľúbili už stovky hráčov. Väčšina z nich hre udelila až ‚deväď‚ hviezdičiek.

Okrem toho vznikol aj web, www.zidan.sk, kde si túto hru môžete taktiež zahrať, no na spustenie budete potrebovať Unity web player, ktorý si však pohodlne môžete stiahnuť priamo na stránke.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eighthunter.david“]

Vďaka za tip, všetci!