Úvod Hry TIP: Najočakávanejšia hra pre Android, Modern Combat 5: Blackout oficiálne dostupná v...

TIP: Najočakávanejšia hra pre Android, Modern Combat 5: Blackout oficiálne dostupná v Google Play

20

Gameloft pred niekoľkými hodinami na Google Play sprístupnil svoju najnovšiu akčnú hru série Modern Combat. Jedná sa o titul Modern Combat 5: Blackout, v ktorom sa opäť ocitnete vo vojnovej zóne. Podobne, ako sme na to zvyknutí už napríklad zo série hier Call of Duty, aj Modern Combat 5 ponúka peknú kampaň, po ktorej sa môžete zahryznúť do multiplayeru.

V kampani pritom hráte ako vojak, ktorý musí zachrániť svet pred kybernetickými teroristami, ktorí používajú pokročilé zbrane a technologické vylepšenia na to, aby získali nadvládu nad celým svetom. V multiplayeri si už tradične môžete zahrať so sniperskou puškou, guľometom, samopalmi a ďalšími. Ak ste už na konzole alebo počítači hrali akúkoľvek hru zo sérií Call of Duty, alebo Battlefield, budete vedieť, čo máte robiť.

Hra Modern Combat 5: Blackout je na Google Play dostupná za 5,99€ bez akýchkoľvek in-app nákupov. Platíte tak za hotovú hru, bez nutnosti si dokupovať vylepšenia. Grafické spracovanie novej hry je krásne a vyzerá to tak, že v Gameloft si dali záležať aj na kampani, ktorá nepôsobí amatérsky.

Každopádne, ak máte radi akčné strieľačky, nový Modern Combat by nemal chýbať vo vašej zbierke.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftM5HM“]