Úvod Novinky Toto je najnechutnejší kryt na telefón, aký sa dá momentálne kúpiť

Toto je najnechutnejší kryt na telefón, aký sa dá momentálne kúpiť

12

Keď sme si už mysleli, že z Japonska nás už nemôže nič prekvapiť, mýlili sme sa. Vynaliezaví podnikatelia totiž prišli s ďalším, tentokrát odpudzujúcim riešením puzdra pre mobil. Síce sa jedná o puzdro pre konkurenčný iPhone, no na tom v prípade tohto puzdra nezáleží.

Zaujímavým faktom je to, že na puzdre mal spolupracovať najväčší japonský operátor KDDI, čo svedčí o tom, že sú presvedčení o tom, že medzi ich zákazníkmi novinka vzbudí záujem.

Puzdro, resp. kryt je vymodelovaný podľa kôrovca, Batynomusa giganteusa, ktorý je najväčší známy člen rodiny rovnonožcov. Jedná sa pritom o mäsožravého kôrovca, vďaka čomu musí byť veľmi príjemný aj v prírode.

isopod4isopod5

Teraz už späť k puzdru. Je ťažké hľadať dôvody pre jeho kúpu. Meria totiž 205 x 105 x 50 milimetrov a len samotné puzdro bez telefónu váži 294 gramov. Okrem toho, na zadnej strane sa nenachádza výrez pre fotoaparát, takže ak by ste chceli odfotiť fotografiu, najskôr sa budete musieť pokúsiť dostať telefón zo zovretia početných nôh. Puzdro bude dostupné v zlatej a striebornej verzii, pričom dostupných bude len 500 kusov.

Objednali by ste si niečo takéto?

isopod6

Informoval o tom server Phone Arena.