Úvod Novinky Pozrite si TOP 10 mobilných telefónov, ktoré zruinujú váš bankový účet

Pozrite si TOP 10 mobilných telefónov, ktoré zruinujú váš bankový účet

24

Ak náhodou nadávate na výrobcov smartfónov a obchodníkov, prečo stanovili tak vysokú pre svoje nové vlajkové high-end modely a navyše keď sú niektoré z obyčajného plastu, zadržte.

Na trhu existuje pár zariadení, ktoré sú z úplne opačného brehu. Často ponúkajú špecifikácie na úrovni low-end zariadení, ich cena prevyšuje v niektorých prípadoch až cenu dobrého auta a pri ich zhotovovaní sa používajú materiály ďaleko odlišné od plastu.

Ak ste milovníkom hadej kože, ruského kaviáru a zbierate napríklad umenie, pozrite sa na TOP 10 extravagantných a luxusných mobilných telefónov.

 

Gresso Radical

Zariadenie je vyrobené z extrémne kvalitnej zliatiny titánu, ktorá sa používa aj v leteckom priemysle. Logo na prednej strane môže byť vyrobené taktiež z titánu alebo aj z bieleho a žltého zlata. Gresso Radical dokáže pracovať s dvomi SIM kartami súčasne, má 8 Mpix fotoaparát a 1,2 GHz quad-core procesor.

Cena: od 2500 – 3000 dolárov.

_1

 

Tonino Lamborghini Antares

Nádherný Android smartfón, ktorého dizajn výrazne korešponduje so športovými automobilmi Lamborghini. Nerezová oceľ, pravá koža, vstavaný audio zosilovať Yamaha, quad-core procesor s taktom 1,5 GHz a 2 GB RAM.

Cena: 4000 dolárov.

tonino-lamborghini-antares-4000

 

Tag Heuer Meridiist Infinite

Zariadenie s 2,4 palcovým displejom, 5 MPix fotoaparátom a 8 GB vnútornou pamäťou má niečo čo iný nie. Fotovoltaická vrstva na displeji dokáže zo slnka nabíjať baterku. Jedná sa samozrejme o veľmi pomalé nabíjanie a pri tomto smartfóne výrobca zvolil titán, gumu a uhlík.

Cena: 5000 dolárov.  

tag-heuer-meridiist-infinite-5000

 

Mobiado Grand Touch Executive

Za grandióznym názvom sa skrýva absolútne unikátne zariadenie, ktoré je vyrobené z kombinácie ebenového dreva a rôznych kameňov ako žula a mramor. Už samotný mechanizmus, ktorý vysunie SIM kartu možno považovať za umenie a pri tomto zariadení je špecifikácia úplne nepodstatná.

Cena: 6500 dolárov.

mobiado-grand-touch-executive-6500

 

Vertu TI

Vertu Ti je vôbec prvým smartfónom tejto značky, pri ktorom bol použitý operačný systém Android a to vo verzii 4.0. Smartfón je vyrobený z titánu, jeho displej pokrýva zafírové sklo poškriabateľné len diamantom a je poháňaný dual-core procesorom Snapdragon S4.

Cena: 10 000 dolárov.

VERTU_Ti1

 

Apple iPhone History edícia

Že iPhony sú drahé? Sú. A táto edícia obzvlášť. Zadný kryt je vyrobený z kameňa meteoritu, je v ňom vložený skamenený zub z dinosaura Tyrannosaurus rex, smartfón obopína vrstva diamantov a zadné logo je z platiny. Vyrobilo sa iba desať kusov takýchto smartfónov a cena vám ešte viac otvorí ústa.

Cena: 67 200 dolárov.

iPhone-4-History-Edition-1

 

Ulysse Nardin Chairman kolekcia

Švajčiarsky výrobca hodiniek túžil mať Android smartfón a vyrobil ho z tých najlepších materiálov v dizajne mechaniky hodiniek. Zaujímavosťou je snímač odtlačkov prstov a najdrahšia verzia obsahuje 3000 ručne brúsených diamantov.

Cena: 100 000 dolárov. 

ulysse-nardin-chairman-collection-100000

 

GoldVish Equilibrium kolekcia

Ďalší švajčiarsky zázrak pohltí dve SIM karty súčasne a jeho cena sa líši od prevedenia. Nakombinovať si môžete titán, biele a žlté zlato, kožu, platinu…čokoľvek a akokoľvek.

Cena: 109 500 dolárov. 

goldvish-equilibrium-collection-109500

 

Savelli Jardin Secret kolekcia

Smartfón sa výzorom hodí skôr pre zámožné nežnejšie pohlavie a to bude hýčkané „hrsťou“ diamantov, kožou z leguána a keramickými tlačidlami. Najdrahšia verzia má tlačidlá zo zlata a zariadenie je pokryté kožou z aligátora. Špecifikácie sú viac než mizerné.

Cena: 120 000 dolárov.

Savelli-Jardin-Secret-collection---120000

 

Apple iPhone 5 Black Diamond edícia

Kladivo všetkým predošlým zariadeniam dáva tento iPhone. Jeho tlačidlo tvorí 26 karátový čierny diamant, ktorý patrí medzi najvzácnejšie minerály tejto planéty a okrem neho je smartfón pokrytý 600 „obyčajnými“ diamantami a 135-timi gramami 24 karátovho zlata. Cena je doslova šialená.

Cena: 16 700 000 dolárov.

iphone5_black_diamond_221105245088_640x360

zdroj: PhoneArena