Úvod Novinky Telekom uviedol Happy XS Mini pre menej náročných s voľnými minútami do...

Telekom uviedol Happy XS Mini pre menej náročných s voľnými minútami do EÚ a v roamingu

0

Telekom práve uviedol nový program z rodiny Happy. Jedná sa o program Happy XS Mini, ktorý môžete využívať už od 4,99€ mesačne, pričom na výber máte aj jeho rozšírenie o internet v mobile.

Dobrou správou pre všetkých záujemcov je možnosť čerpať 30 predplatených minút aj na hovory do EÚ, resp. na prijatie hovor počas roamingu. Okrem 30 voľných minút do všetkých sietí, či už na Slovensku ako aj v EÚ, dostanú zákazníci bezplatné volania na tri ľubovoľné čísla v sieťach SR.  Paušál bude dostupný od 11. júna.

Viac informácií si môžete prečítať v tlačovej správe nižšie.

 

TLAČOVÁ SPRÁVA

Bratislava, 6. jún 2014

Telekom uvádza Happy XS Mini a rozšíri voľné minúty o volania do zahraničia i prijaté hovory v roamingu

  • Voľné minúty všetkých programov na flexibilnejšie využitie aj v zahraničí
  • Nový program XS Mini už od 4,99 € mesačne

Telekom pokračuje v rozširovaní benefitov v štruktúre programov Happy. Po aplikácií nových dátových balíkov pre nižšie programy Happy prichádzajú dve novinky vrátane novej roamingovej ponuky priamo v paušáloch.

Voľné minúty aj do zahraničia a na roaming

Od 11. júna 2014 sa pre nových i prolongujúcich zákazníkov budú uplatňovať nové možnosti pri programoch Happy. Ostanú neobmedzené volania do siete Telekom, internet v mobile bez účtovania dát navyše, neobmedzené správy vo vyšších programoch.

Balík voľných minút do všetkých sietí dostane oveľa širšie využitie. Ostávajú v ňom volania do všetkých slovenských sietí, zároveň pribudnú ďalšie dve možnosti uplatnenia:

–       na volania do zahraničia do EÚ (pevné i mobilné siete)
–       na prijaté minúty v roamingu v krajinách EÚ

Telekom týmto krokom sprístupní využívanie paušálu nielen v domácom prostredí, ale aj na volania do zahraničia a najmä na bezstarostné prijímanie hovorov v krajinách EÚ.

Pri programoch Happy XL volania, Happy XL a Happy XXL sa neobmedzený balíček uplatní na domáce volania do všetkých sietí bez FUP a na volania do EÚ a prijímanie hovorov v roamingu bude zdieľaných 1000 minút.

tabulkatelekom

Nový paušál už od 4,99 € mesačne

Telekom zároveň 11. júna 2014 uvádza nový paušál pre menej náročných zákazníkov. Happy XS Mini obsahuje 30 voľných minút do všetkých sietí, ktoré sa dajú využiť trojako:

–       na volania do všetkých slovenských sietí
–       na volania do pevných a mobilných sietí EÚ
–       na prijaté hovory v EÚ

Zákazník popri 30 minútach dostane aj bezplatné volania na tri ľubovoľné čísla v sieťach SR.

Happy XS Mini je odlišný od zvyšnej časti Happy portfólia, ponúka najmä volania, nemá zahrnuté žiadne SMS, ani dáta. Tie si môžu zákazníci aktivovať cez štandardné balíčky Happy vrátane zľavy 30% pri viazanosti: napríklad Neobmedzený internet v mobile za 7,69 €.

Happy XS mini sa bude ponúkať pre nových zákazníkov v troch verziách:

–       bez telefónu s viazanosťou 24 mesiacov za 4,99 € mesačne
–       bez telefónu bez viazanosti za 5,99 € mesačne
–       s telefónom a viazanosťou 24 mesiacov za 5,99 € mesačne (splátka za telefón je na rovnakej úrovni ako pri Happy XS)