Úvod Novinky Telekom do ponuky zaradil obsah z HBO GO so seriálmi ako Game...

Telekom do ponuky zaradil obsah z HBO GO so seriálmi ako Game of Thrones a True Detective

2

Telekom rozšíri interaktívnu ponuku televízie Magio o online videotéku HBO GO, ktorá ponúka viac ako 1 500 hodín obsahu, vrátane premiérových titulov najväčších hollywoodskych štúdií. Zákazníci Telekomu si tak budú môcť pozrieť seriály ako Game of Thrones, alebo True Detective hneď po odvysielaní.

Dobrou správou pre všetkých je aj fakt, že obsah z HBO GO si budete môcť pozrieť nie len na PC či Smart TV, ale aj na smartfóne a tablete.

„HBO GO umožňuje online sledovať filmy, seriály alebo dokumenty známe z TV kanálu HBO. Stovky hodín obsahu sú zákazníkovi na HBO GO k dispozícii kedykoľvek a kdekoľvek prostredníctvom počítača, tabletu, smartfónu alebo Smart TV. Ponuka filmov sa obmieňa pravidelne každý týždeň a všetky tituly je možné sledovať v pôvodnom znení s  titulkami alebo s dabingom. Každý zákazník môže sledovať videotéku na dvoch zariadeniach súčasne a celkovo môže mať zaregistrované až štyri zariadenia. Tieto zariadenia si môže meniť a manažovať v nastaveniach HBO GO, avšak maximálne môže vykonať päť zmien za mesiac.

HBO GO bude od 9. 6. 2014 dostupné všetkým zákazníkom Magio TV aj Magio Sat. Podmienkou je aktivovaný prémiový balíček HBO+Cinemax. Cena za službu je 2 € mesačne. V rámci aktuálne akciovej kampane Telekom prináša prvé tri mesiace používania služby zadarmo, pričom existujúci zákazníci balíčku HBO+Cinemax budú mať službu aktivovanú automaticky a stačí im prihlásiť sa na stránke hbogo.sk. Ponuka platí aj pre nových zákazníkov balíčka HBO+Cinemax.“

Ak sa o novinke chcete dozvedieť viac, poprípade si službu aktivovať, navštívte telekom.sk/hbogo.