Úvod Smartphony Aktualizácie Sony Xperia SP získava aktualizáciu, ktorá opravuje vážne chyby

Sony Xperia SP získava aktualizáciu, ktorá opravuje vážne chyby

4

Sony práve vydal novú aktualizáciu určenú pre ich obľúbený model Xperia SP, ktorá síce neprináša novú verziu Androidu, no aspoň opravuje to, čo nefungovalo, resp. nefungovalo správne.

Nová verzia má označenie 12.1.A.1.205 a nahrádza tým verziu 12.1.A.1.201, ktorá bola predstavená ešte v apríli. Spomínaná aktualizácia bola pre majiteľov smartfónu veľkou zmenou, keďže so sebou priniesla vylepšené používateľské rozhranie, vylepšenú výdrž batérie a zvýšený výkon softvéru.

Xperia-SP-firmware-315x559

Server Ibitimes naznačil, že aktualizácia by okrem iného mohla opravovať aj problém s prehrievaním, opraviť preblikávajúci displej, vylepšiť správu RAM a tak isto opraviť LED notifikáciu, ktorá ostávala pri hovoroch neustále zapnutá. Náš čitateľ Ladislav ďalej potvrdil, že po aktualizácii sa zariadenie správa svižnejšie a že sa už  nestretáva s aplikáciami, ktoré by pri ich spustení zamŕzali.

Toto je zoznam zmien, ktorý zverejnil Sony

  • Kratší čas potrebný pre nabitie
  • Vylepšený výkon a stabilita Mobile BRAVIA Engine 2
  • Vylepšená viditeľnosť displeja, čím sa pokryje väčší počet stavov osvetlenia
  • Rýchlejšia správa súborov
  • Všetky najnovšie opravy chýb a vylepšenia stability

Ako môžete vidieť na obrázku nižšie, aktualizácia je už dostupná pre majiteľov Xperia SP, ktorí využívajú služby slovenského operátora Orange. O tom, kedy bude aktualizácia dostupná aj pre tých, ktorí využívajú služby iných operátorov zatiaľ nevieme.

dostupnost-aktualizacie

Na aktualizáciu upozornili servery Xperia Blog a Ibitimes.

Vďaka za tip, Ladislav!