Úvod Dohady Tablety Galaxy Tab S budú mať snímač odtlačkov prstov

Tablety Galaxy Tab S budú mať snímač odtlačkov prstov

2

Teraz, keď už je firmvér pre tablety Galaxy Tab S dostupný a môže si ho stiahnuť každý sa začíname dozvedať o zaujímavých funkciách, ktoré duo týchto high-end zariadení ponúkne.

Informoval o nich server GSMarena.

V prvom rade stojí za zmienku snímač odtlačkov prstov. Ten bude pravdepodobne fungovať rovnako, ako na Galaxy S5. Na odomknutie zariadenia jednoducho potiahnete prst cez tlačidlo domov.

Medzi ďalšie zaujímavé funkcie patrí napríklad režim extrémneho šetrenia energie, pri ktorom sa vám z vášho krásneho Super AMOLED displeja stane čiernobiely panel a domovská obrazovka sa zmení na zopár čiernobielych ikoniek. Zatiaľ čo na Galaxy S5 je táto možnosť vítaná, nie sme si úplne istí jej využiteľnosťou na tablete. Nakoniec, s tabletom predsa nemusíte zdvíhať hovory.

Len na pripomenutie, Galaxy Tab S je duo zariadení s Quad HD (2560 x 1600) Super AMOLED displejmi. Menší má veľkosť 8,4 palca a väčší 10,5 palca. Oba pravdepodobne ponúknu procesor Exynos 5420 alebo jeho novšiu verziu, GPU Mali Mali-T628 s taktom 533 MHz, 3 GB pamäte RAM a 32 GB interného priestoru.

Všetky detaily sa dozvieme už 12. júna na oficiálnom predstavení.

Čo na to hovoríte? Galaxy Tab S sú čim ďalej tým lákavejšie. Či nie?