Úvod Výrobcovia LG LG G3 si už môžete predobjednať v Hej.sk. 32GB model vás vyjde...

LG G3 si už môžete predobjednať v Hej.sk. 32GB model vás vyjde na 699€

14

LGsvoju novú vlajkovú loď predstavil len včera a okamžite sa spustila vlna pozitívnych komentárov, keďže LG G3 na papieri viac menej vyzerá veľmi prijateľne.

Relatívne pozitívnou správou bolo aj nacenenie, keďže LG sa rozhodol, že G3 bude predávať o niečo lacnejšie, než jeho konkurencia v podobe Samsungu, HTC či Sony. V oficiálnej tlačovej správy určenej pre slovenský trh LG uviedol odporúčanú maloobchodnú cenu 593€ za 16GB model s 2GB RAM a 630€ za 32GB model s 3GB RAM.

Dnes sa nám však do schránky dostala informácia o možnosti si novinku predobjednať o prvého slovenského eshopu Hej.sk. Ten si cenu zariadenia stanovil na 599€ za 16 GB verziu s 2GB RAM a 699€ za 32GB verziu s 3GB RAM, čo je podstatne viac, než čo uvádzal samotný LG.

„Zo strany zákazníkov očakávame veľký záujem, väčší než u predchádzajúcich modelov. Podľa našich odhadov by sa v predpredaji mohli predať stovky kusov denne. Prvé objednávky už zaznamenávame, „uviedol Karel Zimmermann, produktový manažér Hej.sk a dodal:“ Cena nového telefónu je totiž v porovnaní s konkurenčnými produktmi posadená relatívne nízko a ide o naozaj mimoriadny model, ktorý segment chytrých mobilných telefónov posúva o krok ďalej.“

O stanovisko eshopu ohľadom vyššej ceny sme už zažiadali, momentálne čakáme na odpoveď. A čo vy, koľko by ste boli ochotní dať za LG G3?