Úvod Aplikácie V aplikáciách sa už čoskoro objavia reklamy od Facebooku

V aplikáciách sa už čoskoro objavia reklamy od Facebooku

4

Facebook je najpopulárnejšia sociálna sieť na našej planéte a svoj potenciál si vedenie na čele s Markom Zuckerbergom veľmi dobre uvedomuje. Ich najnovším produktom, ktorý predstavia budú mobilné reklamy, ktoré sa pustia do boja s mobilnými reklamami, ktoré ponúka Google.

Mobilné reklamy by Facebook mohol predstaviť už 30. apríla, teda presne vtedy, keď začína konferencia F8 pre vývojárov, ktorí programujú aplikácie a hry s integráciou Facebooku. O novom projekte Facebooku píše server Re/code.

 

„Facebook ponúkne vývojárom a vydavateľom svoju obrovskú databázu používateľov vo svojej sociálnej sieti pre lepšie zacielenie svojej reklamy. Facebook môže radikálne zvýšiť svoj príjem tým, že svoje reklamy ukáže vyše jednej miliarde ľudí aj vtedy, keď sa nebudú nachádzať priamo na ich webe.“

 

Svet je čoraz viac a viac založený na mobilných zariadeniach a Facebook si to veľmi dobre uvedomuje. Je však nutné podotknúť, že mobilné zariadenia sú neodlúčiteľnou súčasťou našich každodenných životov už nejaký ten piatok a tak na scénu Facebook prichádza celkom neskoro.

Čo na to hovoríte? Ak by ste už v aplikácii museli mať reklamu, od koho by ste ju radšej videli? Od Facebooku, Google, Apple, alebo niekoho iného?