Úvod Novinky Telekom streda s akciou 1+1 končí. Nahradí ju 15% zľava od pondelka...

Telekom streda s akciou 1+1 končí. Nahradí ju 15% zľava od pondelka do piatku

6

Druhý najväčší operátor na Slovensku, Telekom, ruší akciu 1+1, vďaka ktorej ste každú stredu po zaplatení jednej vstupenky v kinách siete Cinema City a Cinemax mali druhý úplne zadarmo.

Informoval o tom server Zive.sk.

Aktualizácia: „Od 14. apríla rozširujeme spoluprácu s kinami CINEMAX a Cinema City na celom Slovensku. Zákazníkom ponúkneme väčšiu flexibilitu, ako aj možnosť získať viac lístkov so zľavou na viac dní v týždni. Zatiaľ čo doteraz mal zákazník možnosť využiť týždenne len jeden kód (na max. dve vstupenky), odteraz bude mať možnosť získať na jedno telefónne číslo až dva kódy týždenne, pričom na každý z nich môže získať dve vstupenky so zľavou 15%. Zľavu bude odteraz možné uplatniť si v ktorýkoľvek deň od pondelka do piatku (a to aj v prípade, že na niektorý z týchto dní pripadne štátny sviatok). Zľava bude za rovnakých podmienok platiť pre všetkých zákazníkov Telekomu (prepaid aj postpaid). Pre zákazníkov predplatených kariet Easy je to výborná správa, pretože zľavu v multiplexoch budú môcť využívať oveľa častejšie ako doteraz,“ vyjadril sa hovorca Telekomu pre korporátne záležitosti, Martin Vidan.

Pôvodný článok: Informácie o akcii už zmizli aj zo samotného webu Telekomu a na webe Cinemacity už visí odkaz, že Telekom benefit prejde zatiaľ neupresnenou zmenou. Vďaka obrázku, ktorý sa len pred chvíľou objavil na webe Telekomu sa dá s určitosťou tvrdiť, že akcii 1+1 odzvoní umieráčik už o tri dni.

benefit
Nová zľava bude platiť od pondelka do piatku, pričom z ceny vám Telekom odpíše 15%.

Do Telekomu sme už zaslali žiadosť o upresnenie zmien, hneď ako budeme mať viac informácií vás budeme informovať.