Úvod Smartphony Aktualizácie Samsung Galaxy Note II dostáva aktualizáciu na Android 4.4 KitKat

Samsung Galaxy Note II dostáva aktualizáciu na Android 4.4 KitKat

17

Majitelia Galaxy Note II by mali zbystriť svoju pozornosť. Vyzerá to totiž tak, že Samsung je pripravený rozposlať aktualizáciu na svoj masívne populárny telefón. Nový Android 4.4 KitKat sa objavil vo Francúzsku pomocou programu Kies. Momentálne nie je isté, kedy Samsung začne Note II aktualizovať aj cez OTA. Jedná sa však o oficiálnu verziu a tak sa predpokladá, že sa objaví už aj v ďalších štátoch už čoskoro.

Informoval o tom server SamMobile.

Aktualizácia so sbou prináša najnovšiu verziu Androidu. Tá ponúka vylepšený výkon, biele ikonky v notifikačnej lište, nový immersive mód zaberajúci skutočne celý displej, ikonku fotoaparátu na uzamykacej obrazovke, bezdrôtové tlačenie a oveľa viac. Samsung do aktualizácie zaimplementoval aj vlastné zmeny. Redaktori servera SamMobile upozorňujú pridanie Samsung Wallet a KNOX, no je toho určite viac.

Vzhľadom na to, že aktualizácia je zatiaľ dostupná len vo Francúzku nepredpokladáme, že ste ju dostali aj u nás na Slovensku, no ak by sa to zmení a aktualizáciu dostanete, sme samé uši a oči. Kľudne nám zašlite email na tip@androidportal.sk.