Úvod Novinky Nie ste spokojní s výdržou batérie? Riešením je tento smartfón s 5...

Nie ste spokojní s výdržou batérie? Riešením je tento smartfón s 5 300mAh kúskom

12

Popredstavení Galaxy Note 3 od Samsungu minulý rok mnohí tento smartfón považovali za jeden z najvytrvalejších na trhu. Odvtedy už však prešlo zopár mesiacov a podobnú alebo aj lepšiu výdrž má viac telefónov. Ani jeden z nich sa však nemôže rovnať s novinkou od Philipsu. Dokonca ani väčšina menších tabletov sa nechytá na kolosálnu 5 300 mAh batériu.

Informoval o tom server Pocketnow.com.

Philips W6618 pritom nie je až tak rozmerné zariadenie. Bohužiaľ, okrem batérie asi ani ničím neoslní. Ponúkne päť palcový displej s qHD rozlíšením, 1 GB pamäte RAM, procesor od spoločnosti MediaTek a len 4 GB internej pamäte. Aspoň že má aj slot na Micro-SD kartu.

5 300 mAh batériu môžeme bez problémov porovnávať aj s jednotkami v niektorých tabletoch. Zatiaľ čo 10″ zariadenia rovno preskakujeme, Nexus 7 (2013) má iba 3 500 mAh a pokorený ostáva aj Samsung Galaxy TabPRO 8,4 s kapacitou 4 800 mAh.

Philips W6618 vydrží skutočne veľa. V stand-by móde ho môžete nechať dva mesiace a zvládne aj viac než 36 hodín nepretržitého telefonovania.

Čo sa týka hrúbky telefónu, 11,4 milimetrov už dnes nie je žiadne terno, ale za tú obrovskú batériu to rozhodne stojí. Momentálne nemáme žiadne informácie o dostupnosti tohto zariadenia na Slovensku.