Úvod Výrobcovia HTC Nekupujte si GALAXY S5 odkazuje HTC. Toto je 5 dôvodov prečo je...

Nekupujte si GALAXY S5 odkazuje HTC. Toto je 5 dôvodov prečo je HTC One (M8) lepšia voľba

45

Len nejakým zázrakom a zhodou okolností sa dvom veľkým rivalom v Android ekosystéme podarilo predstaviť svoje vlajkové lode v približne rovnakom období. Reč je pochopiteľne o Samsung Galaxy S5 a HTC One (M8), dvoch najhorúcejších telefónoch jari tohto roka.

Medzi výrobcami to poriadne iskrilo už od začiatku roka, pričom po predstavení HTC One (M8) sa súboj o srdcia zákazníkov rozpútal až vo vojnu na sociálnych sieťach. Keďže sa dnes začína predávať Galaxy S5 v rekordnom počte krajín, vedenie HTC sa rozhodlo, že nás poučí o tom, prečo sa konkurenčný telefón neoplatí a prečo je ich novinka lepšia. Poďme sa na to pozrieť.

NAJNIŽŠIA CENA HTC One (M8):

1. Kov je lepší ako plast – HTC už niekoľko krát nazvalo plastové spracovanie Galaxy S5 za „lacné“ a pokračuje v tom aj naďalej. Okrem toho spomína, že One (M8) je ohromujúci.

2. BoomSound – HTC sa pýši prítomnosťou dvoch hlasných reproduktorov na svojom novom One (M8), pričom nezabúda poukázať na fakt, že Galaxy S5 takúto vymoženosť nemá.

3. Rýchly prístup – Podobne ako LG G2, aj do HTC One (M8) zapnete jednoducho, jednou rukou. Dokážete to vďaka šikovnému poklepaniu po displeji, ktoré zariadenie prebudí.

4. Duo Camera – Senzor pre snímanie hĺbky poľa je jedna z vecí, ktoré nový One (M8) odlišuje nie len od Galaxy S5, ale od všetkých Android smartfónov. Vďaka tejto unikátnej vlastnosti môžete meniť hĺbku ostrosti. Galaxy S5 má podobnú funkciu, no tá je založená vúlučne na softvéri a preto nie je taká kvalitná.

5. HTC Advantage – Ak vám spadne telefón a rozbije sa displej, HTC vám ho v prvých 6 mesiacoch v niektorých krajinách opraví úplne zadarmo. Okrem toho spoločnosť zaručuje 2 ročnú podporu najnovšej verzie Androidu.

NAJNIŽŠIA CENA SAMSUNG GALAXY S5:

Čo hovoríte na vyjadrenia HTC? Súhlasíte s nimi, alebo si myslíte, že má navrch Samsung?