Úvod Výrobcovia Motorola Motorola v prvých troch mesiacoch 2014 predala až 6,5 miliónov zariadení

Motorola v prvých troch mesiacoch 2014 predala až 6,5 miliónov zariadení

3

Seniorský viceprezident produktového manažmentu Motoroly, Rick Osterloh na svojom Twitteri dnes oznámil, že spoločnosti sa počas prvých troch mesiacov sa im podarilo predať až 6,5 miliónov zariadení.

Informoval o tom server GSMArena.

Za úspechom stojí dvojica populárnych zariadení, Moto X a Moto G, ktoré si získali obľubu takmer na celom svete. Moto G dokonca získal ocenenie najlepšie predávajúceho sa smartfónu spoločnosti.

Vyzerá to teda tak, že spoločnosť je na veľmi dobrej ceste stať sa veľmi úspešnou aj pri tak silnej konkurencii, akou je Samsung, HTC, LG, Sony a ďalší výrobcovia. Motorola sa už čoskoro stane súčasťou čínskeho Lenovo za sumu 3 miliardy dolárov, no to ju vôbec nezastaví. Spoločnosť momentálne pripravuje predstavenie ďalšieho cenovo dostupného zariadenia s označením Moto E, ktoré by malo byť ešte lacnejšie, než Moto G.

Presnejšie by sa malo jednať o smartfón s dvojjadrovým čipsetom s jadrami o takte 1.2GHz, 1GB RAM a 4GB vnútornej pamäti. Vnútorná pamäť sa bude dať rozšíriť, pričom zariadenie bude hrubé len 6,2 milimetra a ponúkne 4,3 palcový displej.

Čo hovoríte na zariadenia od Motoroly? Vlastníte jedno, alebo sa ho chystáte kúpiť?