Úvod Novinky Majitelia GALAXY S5 ho vracajú do obchodov, pretože netesní a ľahko sa...

Majitelia GALAXY S5 ho vracajú do obchodov, pretože netesní a ľahko sa poškodí vodou

37

Jednou z najvychvaľovanejších funkcií nového Galaxy S5 je rozhodne jeho vodeodolnosť. Samsung tvrdí, že ju zaimplementoval, keďže to od nich požadovali ich zákazníci. Na tom predsa nie je nič zlé a berieme to za výborné rozhodnutie.

Čo už však nie je také výborné je prevedenie, akým to juhokórejský výrobca spravil. O kvalite tohto prevedenia sa presvedčil aj redaktor server Phandroid, ktorý počas toho, ako ho recenzoval vyskúšal všelijaké testy, ktoré preverovali jeho vodeodolnosť. Od ponorenia do záchodu a spláchnutia až po tečúcu vodu v umývadle.

zahmlenyprednyfotak zahmlenyzadnyfotak

Zahmlený je predný, aj zadný fotoaparát

 

Keď potom telefón rozobral, aby sa pozrel, či je jeho nový telefónik suchý, zistil, že voda pokrýva časť jeho batérie. Čo si vtedy neuvedomil bolo aj to, že voda je už aj vo fotoaparáte a priamo pod displejom.

pokazenyfotak poskodenys5selfie

Aplikácia fotoaparátu najskôr vôbec nechcela pracovať. Keď sa rozbehla, všetko bolo zahmlené

 

Pod článkom a na rôznych fórach sa okamžite strhla búrlivá diskusia, v ktorej mnohí tvrdia, že sa im stalo niečo veľmi podobné a že telefón vrátili. Ak teda vlastníte Galaxy S5, neodporúčame vám ho ponárať do žiadnej tekutiny, inak oň môžete prísť.