Úvod Výrobcovia LG LG G3: Nové screenshoty naznačujú flatové a minimalistické prostredie

LG G3: Nové screenshoty naznačujú flatové a minimalistické prostredie

5

Nové screenshoty vyobrazené vyššie majú údajne pochádzať z nového LG G3. Ako môžete vidieť, LG stavil na ‚flatové‘ farby a minimalistické ikonky.

Informácie o nových screenshotoch publikoval server Digital Trends a GSMArena.

Samotné screenshoty mali pôvodné rozlíšenie 2 560 x 1 440, čo opäť nahráva špekuláciám, že novinka od LG bude vybavená Quad HD displejom.

Na prvom zo screenshotov môžete vidieť nápis: „Možno by si si mal/-a zobrať dáždnik, na poobede hlásia dážď.‚ Podľa zdroja, ktorý stojí za týmito screenshotmi by sa malo jednať o novú funkciu, ktorá by mala skombinovať predpoveď počasia a vašu dennú rutinu. Tieto informácie vyhodnotí a ponúkne vám podobné rady, ktoré možno – a možno nie – oceníte. Ak si chcete jeden zo screenshotov pozrieť v plnej veľkosti, kliknite sem.

1 2

Kým neuvidíme LG G3 na oficiálnom predstavení, istí si samozrejme nemôžeme byť ničím. Vyzerá to však tak, že to, čo vidíte vyššie je skutočne používateľské prostredie, ktoré sa bude na G3 nachádzať už v toto leto.

LG G3 by mal byť veľmi podobný japonskej verzii zariadenia, ktorá nesie označenie LG isai FL. Táto verzia ponúka štvorjadrový čipset Snapdragon 801 s jadrami o takte 2.5GHz, 5,5 palcový LCD displej s rozlíšením 2 560 x 1 440, 2GB RAM, 32GB vnútornej pamäti, podporu microSD kariet, 3 000mAh batériu a certifikáciu IPX7, čo znamená, že zariadenie je vodeodolné.

3 4

Čo hovoríte na nové screenshoty a informácie o novej vlajkovej lodi od LG? U nás v redakcii nájdete veľa veľkých úsmevov.