Úvod Dohady Galaxy Note 4 by mohol ponúknuť zakrivený displej. Chceli by ste ho...

Galaxy Note 4 by mohol ponúknuť zakrivený displej. Chceli by ste ho aj s ním?

2

Včera jeden z najvyšších predstaviteľov Samsungu, Yoon Han-Kil, odpovedal na otázky ohľadom ďalšieho smerovania firmy. Okrem informácií o predajoch vlajkovej lode Galaxy S5 a zariadení s operačným systémom Tizen čo-to povedal aj o očakávanom phablete Galaxy Note 4. Okrem iného tiež naznačil, že Note 4 by mal poskytnúť kompletne nový dizajn. Nemyslel pritom na vzhľad telefónu.

Informoval o tom server Pocketnow.com.

O čo teda ide? Pochybujeme, že by Samsung do Note 4 zakomponoval QWERTY klávesnicu a už vôbec neveríme že by mu dal vyklápací dizajn. Všetky narážky skôr smerujú k predstaveniu flexibilného smartfónu so zakriveným displejom. Už minulý rok sa na trh dostal model Galaxy Round, ktorý so svojím 5,7″ full HD displejom a high-end špecifikáciami veľmi pripomínal Galaxy Note 3. Chýbalo mu už iba integrované dotykové pero.

Môžeme sa teda skutočne tešiť sa phablet so zakriveným displejom? Ak áno, bude to jediná možnosť, alebo Samsung ponúkne aj plochú verziu? A čo je najdôležitejšie, bude vyzerať opäť ako Galaxy Round, alebo sa juhokórejská spoločnosť inšpiruje telefónom LG G Flex?

Čo na to hovoríte vy? Láka vás Galaxy Note 4 so zakriveným dizajnom?