Úvod Dohady FOTO: Nový LG G3 má mať skutočný edge-to-edge displej

FOTO: Nový LG G3 má mať skutočný edge-to-edge displej

10

Nová vlajková loď od LG, LG G3, má byť predstavená až niekedy v júni. Už teraz však o nej vieme dosť veľa. Nedávno sa na internet dostali aj prvé obrázky, ktoré údajne ukazujú japonskú verziu LG G3.

Informoval o tom server GSMArena.com.

Uniknuté tlačové fotografie odhaľujú dizajn LG G3 spredu, aj zo zadu a to v bielej a modrej farbe. Už na prvý pohľad je vidieť, že displej na LG G3 zaberá ešte viac prednej strany, ako v prípade jeho predchodcu. To je samozrejme super, a môžeme sa ta tešiť na veľký displej v relatívne malom tele. Ostatné telefóny majú veľa nevyužitého prázdneho miesta na hornej strane nad displejom, no vďaka ultra tenkým okrajom do tejto kategórie LG G3 rozhodne nepatrí.

Vzadu pod fotoaparátom môžeme vidieť tlačidlá na ovládanie hlasitosti. Vedľa nich je tajuplná sivá plocha, ktorá môže slúžiť ako tlačidlo „domov“ alebo ako snímač odtlačkov prstov.

Bohužiaľ sme sa nič nedozvedeli o samotných špecifikáciách tohto smartfónu. Je však veľmi pravdepodobné, že poskytne 5,5 palcový QHD (2560 x 1440p) displej, čim sa vyrovná momentálnemu šampiónovi Oppo Find 7.

Tak, čo hovoríte na možný dizajn LG G3? Páči sa vám, alebo je príliš obyčajný?