Úvod Anketa ANKETA: Ktorý operátor je podľa Vás najlepší?

ANKETA: Ktorý operátor je podľa Vás najlepší?

47

Pred nejakým časom sme Vám položili veľmi zaujímavú anketovú otázku.

Zaujímalo nás, ako veľmi trpia vaše smartfóny pri víkendovom „jašení sa“, respektíve či sa Vám podarilo poškodiť alebo úplne zlikvidovať vaše Android zariadenie pod vplyvom alkoholu alebo niečoho iného…napríklad lásky.

Mnoho jedincov je od prírody jednoducho nešikovných a displeje praskajú či už sú pod vplyvom alebo nie, opačná garnitúra je naopak veľmi pozorná a ich Android zariadenia často aj po roku používania vyzerajú ako nové.

Ak patríte niekde medzi to, pravdepodobne patríte medzi väčšinu. Výsledky ankety nás však mierne prekvapili. Reprezentatívna vzorka, teda Vy, naši čitatelia, sa radia medzi opatrných používateľov smartfónov a naozaj si dávajú na svoje zariadenie pozor a vo väčšine prípadov ho po barovom záťahu donesú domov v celku.

Samozrejme sa nájdu aj jedinci, ktorí ničia smartfóny ako na páse keď ich motorika a rečové centrum na tom nie sú zrovna najlepšie. Pozrite si výsledky ankety a rovno vyjadrite svoj názor v ďalšej.

 

Poškodili ste už svoj telefón počas toho, ako ste boli pod vplyvom?
Výber_030

Nová anketová otázke pre nasledujúce obdobie je opäť jednoduchá, no trochu vážnejšia ako tá posledná. Zaujímame sa o operátorov a konkrétne chceme vedieť, ktorý operátor je podľa Vás najlepší, pričom to samozrejme nemusí byť nutne ten, ktorého momentálne používate.

Zároveň sa môžete vyjadriť, či preferujete skôr paušál a mesačné programy alebo dávate prednosť predplateným kartám, respektíve kreditu. Výsledky ankety opäť zverejníme a ak máte nejaké konkrétne skúsenosti s operátormi, ktoré podľa Vás stoja za zverejnenie, zanechajte ich v diskusii.

[poll id=“245″]

[poll id=“246″]