Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 79.

Piatková porcia Android aplikácií 79.

1

Piatková porcia Android aplikácií a hier aj tento týždeň sumarizuje pár tipov na zaujímavý softvér pre váš smartfón či tablet.

Dnešný výber ponúka aplikáciu na promptný presun obsahu medzi smartfónom a PC, nástroj na sledovanie aktivity, „diaľkové“ pre Mac, nový foto editor, launcher a aplikáciu plnú receptov.

Hráči si môžu nainštalovať zombie strielačku, inovatívny Tetris, vesmírne dobrodružstvo a skvelú návykovku pre viac hráčov.

 

Web PC Suite

pic(006)

Skvelá a rýchla synchronizácia obsahu Android smartfónu alebo tabletu s vašim PC. Stačí oskenovať QR kód a súborový systém všetkých zariadení Vám bude k dispozícii. Všetky zariadenia musia byť samozrejme pripojené v jednej sieti.

[app]com.geeksoft.webdroid[/app]

 

Frequency

pic(007)

Frequency je najlepší spôsob ako zistiť, ktoré aplikácie používate, ako často ich používate a kedy ich používate. Možno natrafíte na aplikáciu, ktorú ste nikdy, respektíve veľmi dávno neotvorili a dokážete ju tak odinštalovať priamo z tejto aplikácie.

[app]com.appuccino.frequencyfree[/app]

 

Mac.remote

pic(008)

Ovládajte iTunes, Spotify, Rdio, QuickTime, MPlayerX, VLC, Keynote, iPhoto prostredníctvom tejto aplikácie, ktoré bola vytvorená s cieľom poskytnúť užívateľovi pekný dizajn a jednoduchú funkčnosť. Všetky tlačidlá a ich vlastnosti sú v súlade s Mac mediálnymi klávesmi.

[app]eu.szwiec.mac_dot_remote[/app]

 

PhotoDirector

pic(009)

PhotoDirector je nová aplikácia na úpravu fotografií, ktorá ponúka množstvo výkonných nástrojov na editáciu a samotnú úpravu snímkov s možnosťou okamžitého zdieľania na sociálne siete a podobne.

[app]com.cyberlink.photodirector[/app]

 

Inspire Launcher

pic(010)

Inšpirujte sa novým Inspire launcherom, ktorý pretvorí vašu domácu obrazovku na pekné a intuitívne prostredie. Launcher je v prvom rade inšpirovaný Androidom KitKat ale nájdete v ňom prvky známe aj z iOS alebo WP. Celá aplikácia sa dá dokonale prispôsobiť na mieru používateľovi.

[app]com.bam.android.inspirelauncher[/app]

 

COOP

pic(012)

Ak už neviete čo v kuchyni od dobroty, vyskúšajte túto českú aplikáciu známej siete obchodov. Nájdete v nej množstvo receptov na chutné jedlá všetkého druhu.

[app]cz.mobilesolutions.coop[/app]

 

Blood n Guns

Po dlhom čase sa opäť objavila na „trhu“ 2D strielačka so zombiee tématikou. Jednoducho likvidujte všetko čo Vám príde do cesty v 12-tich herných módoch a jediný in-app nákup Vás zbaví reklám. Inak je hra celá zadarmo. Pozrite si sprievodný trailer.

[app]com.instabuy.bng[/app]

 

Doptrix

Obyčajný Tetris? Možno, to by ste si v ňom ale nemohli otáčať hracie pole podľa toho ako Vám to vyhovuje. Koncept je naozaj podarený a ide s ním ruka v ruke aj slušná návykovosť. Viac na videu.

[app]com.doptrix[/app]

 

Roid Rage

V tejto hre sa budete musieť s malou raketou predierať asteroidmi v 2D prostredí a zbierať „vesmírnu energiu“. Časom si budete môcť dovoliť väčšiu mašinu so špeciálnymi schopnosťami a podobne.

[app]com.bscotch.roid[/app]

 

OLO

Za necelé dve eurá získate zábavnú hru, v ktorej budete musieť svoje kruhy dostať pomedzi ostatné na súperovu stranu. Podstatou hry je ale multiplayer pre viac hráčov a podpora Google Play služieb, čo robí z hry skvelého spoločníka do partie.

[app]com.Sennep.OLOgame[/app]

zdroj: GP