Úvod Android Wear Inteligentné hodinky podľa Google: Technologický a dizajnový skvost

Inteligentné hodinky podľa Google: Technologický a dizajnový skvost

8

Google je konečne pripravený pustiť sa do boja o najlepší systém pre inteligentné hodinky. Len pred pár hodinami nám ponúkol prvé informácie o svojom novom projekte, Android Wear, čo je nový mobilný operačný systém špecificky určený pre nositeľné zariadenie. Vo videu a na obrázkoch nám Google načrtol ako si predstavuje fungovanie svojho nové operačné systému. Ten by nemal problém prispôsobiť sa okrúhlym, ako aj obdĺžnikovým hodinkám.

Dizajnéri Google navrhli užívateľské rozhranie tak, aby sa dôležité informácie zobrazovali na spodku malých displejov, zatiaľ čo nad nimi sa zobrazí pozadie, ktoré s danými informáciami nejako súvisí.

Zatiaľ čo Google nám vo svojom videu ukázal len koncepty zariadení, Motorola a LG predstavili svoje prvé skutočné kusy Android Wear hodiniek. Sme radi, že hodinky naberajú radikálne odlišný a oveľa krajší dizajn, než inteligentné hodinky, s ktorými sa stretli doteraz. Takto si Google predstavuje inteligentné hodinky a pokiaľ sa výrobcom podarí splniť ich víziu, hodinky v našej spoločnosti naberú úplne nové rozmery.

1
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
10-1200