Úvod Aplikácie WhatsApp pre Android už umožňuje vypnúť status „Naposledy videné“

WhatsApp pre Android už umožňuje vypnúť status „Naposledy videné“

6

Ani nie dva dni po tom, ako sme sa dozvedeli, že WhatsApp prešiel za astronomickú sumu pod krídla Facebooku, prešla táto aplikácia veľmi vítanou aktualizáciou. Vďaka tomuto vylepšeniu si odteraz budete môcť úplne vypnúť, alebo len čiastočne povoliť zobrazenie notifikácie „Naposledy videné,“ keď si prečítanie niekoho správu, alebo pozriete fotografiu. Táto informácia sa objavila na Reddite.

Aktualizácia je zatiaľ dostupná len z webu samotného WhatsApp čo sa spoločnosti osvedčilo, keďže takto majú možnosť skontrolovať, či aktualizáciou nepokazili niečo iné predtým, než to vypustia medzi milióny ľudí. Pre inštaláciu si jednoducho stiahnite .apk súbor a spustite inštaláciu.

Do Nastavenie – Účet – Súkromie pribudli tri nové nastavenia, ktoré sa týkajú zobrazenia vášho statusu. Zobraziť ho tak môžete úplne všetkým, len kontaktom, ktorých telefónne čísla máte uložené priamo v telefóne, alebo nikomu.

Je však nutné upozorniť na fakt, že aj napriek tomu, že ostatní neuvidia Váš status „naposledy videné,“ stále uvidia to, že ste online. Táto situácia samozrejme nie je ideálna, no veríme, že takáto malá aktualizácia je prvým krokom k úplnej kontrole toho, kto vidí, že sme online a čo sme si prečítali.