Úvod Aplikácie TOP 10 najlepších aplikácií pre úpravu fotografií

TOP 10 najlepších aplikácií pre úpravu fotografií

8

Systém Android ponúka v základnej galérii jednoduchý nástroj na úpravu fotografií, ktorý dokáže na snímku vrhnúť nejaký ten filter alebo upraviť kontrast či jas.

V obchode Google Play Store však môžeme nájsť nespočetné množstvo aplikácií pre úpravu fotografií, s ktorými dokážete viac. Oveľa viac. Vďaka pokročilým editačným nástrojom tak dokážete dať zhotoveným fotografiám úplne nový look, odstrániť ich nedostatky alebo vyzdvihnúť farby či detaily.

Pozrite sa s nami na desať najlepších aplikácií pre úpravu fotografií.

 

BeFunky

BeFunky-Photo-Editor-Tablets-Android-Apps-on-Google-Play

Veľmi populárna a vysoko hodnotená aplikácia ponúka nespočetné množstvo filtrov, efektov, zaujímavých nástrojov pre zaostrenie a expozíciu. S BeFunky dokážete robiť rôzne úpravy doslova do nekonečna.

[app]air.com.befunky.BeFunkyPad[/app]

 

Cupslice

Cupslice-screenshot (1)

Cupslice bude vyhovovať väčšine Android používateľom vďaka príjemnému užívateľskému prostrediu a až 50-tim efektom, z ktorých si musí vybrať naozaj každý. Okrem toho môžete fotografiám pridávať rôzne nálepky a ich množstvo sa zvyšuje každou aktualizáciou.

[app]com.cupslice[/app]

 

Pho.to Lab

Ph.to lab pro v2.0.32 - 02

Pho.to Lab možno nie je až taký známy nástroj, no dokážete fotografiám pridať rôzne rámy, ktorých je v aplikácii až 500, nechýbajú klasické filtre, možnosti korekcie jasu a pod.

[app]com.vicman.photolabpro[/app]

 

Aviary

aviaryScreen1

Aviary patrí k špičke aplikácií pre úpravu fotografií a okrem klasickým filtrov, rámov, nálepiek obsahuje aj užitočnú sadu funkcií pre napríklad odstránenie červených očí alebo pre belšie zuby.

[app]com.aviary.android.feather[/app]

 

Photo Editor Pro

Photo-Editor-Pro-screenshot

Tento solídny nástroj obsahuje možnosti ako vyváženie farieb, otočenie snímky, jej orezanie, filtre rámy a zaujímavá je funkcia jedného dotyku, ktorý fotografiu automaticky vylepší. Aplikácia nie je zbytočne zložitá a mala by tým pádom vyhovovať každému, kto chce jednoducho a rýchlo vylepšiť svoj foto výtvor.

[app]com.zentertain.photoeditor[/app]

 

Photo Effects Pro

Photo-Effects-Pro-screenshot

Okrem štandardných nástrojov, filtrov a rámov obsahuje aplikácia niekoľko zábavných funkcií a dokážete tak vkladať do fotografií známe meme obrázky, pridávať text alebo ich dotvoriť podľa svojej fantázie aj vďaka podpore pre S Pen zariadenia Galaxy Note 3. Aplikácia je bezplatná a svoje výtvory môžete zdieľať všemožnými smermi.

[app]com.dhqsolutions.enjoyphoto[/app]

 

Photoshop Touch

ps3

Photoshop spoločnosti Adobe zo stolových počítačov pozná snáď každý a jeho mobilná verzia taktiež existuje už nejaký ten piatok. Zďaleka však neponúka funkcie desktopovej verzie, pre úpravu fotografií na smartfónoch a tabletoch však bohate stačí a niektorými funkciami určite predbieha konkurenciu.

[app]air.com.adobe.pstouchphone[/app]

 

PicsArt

picsart

PicsArt v sebe kombinuje ako nástroj pre tvorbu koláží tak klasický editor fotografií s filtrami ako aj zaujímavými funkciami, medzi ktoré patrí napríklad finger-painting.

[app]com.picsart.studio[/app]

 

PicSay

PicSay-Pro-Photo-Editor

Viac ako 10 miliónov stiahnutí je dôkazom kvalít tejto aplikácie a ponúka obrovské množstvo funkcií od tých klasických, ktoré môžeme vidieť aj pri konkurenčných aplikáciach až po jedinečné ako napríklad kreslenie po snímke, ktoré reaguje na tlak akým kreslíte alebo odstránenie červených očí.

[app]com.shinycore.picsayfree[/app]

 

SnapSeed

snapseed_android2

SnapSeed je subjektívne vôbec najlepšou aplikáciou na úpravu fotografií. Ponúka skvelé filtre a detailné úpravy jasu, kontrastu a podobne, ktoré aplikujete prostredníctvom intuitívneho ovládania a ak patríte k vyznávačom Google aplikácií určite si ju nainštalujte. SnapSeed totižto Google vlastní.

[app]com.niksoftware.snapseed[/app]

Ktorá zo zoznamu aplikácií je podľa Vás tá najlepšia? Vaše názory uvítame v diskusii pod článkom. 

zdroj: AA