Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 77.

Piatková porcia Android aplikácií 77.

0

Koniec tohto mesiaca potvrdíme pravidelnou porciou aplikácií a hier, v ktorej nájdete tipy napríklad na zaznamenávač textu, nástroj, ktorý nájde vaše auto, počasie, aplikáciu pre tvorcov textov, zaujímavý prehliadač pre tablety alebo widget hodín či nástroj pre rýchle odosielanie súborov.

Herný segment tento krát zastupuje parádna 3D defenzívna hra, real time „multiplayerovka“ a ninja 2D naháňačka.

 

 

Type Machine

pic(017)

Aplikácia Type Machine ukladá a zálohuje všetko, čo napíšete v každej aplikácií. Kedykoľvek tak máte k dispozícii staré záznamy napríklad rozhovorov a jednoduchým posúvaním „jazdca“ sa dostanete do dávnej histórie.

[app]fi.rojekti.typemachine[/app]

 

Auto Finder

pic(018)

Mali ste bujarý večer a neviete kde ste nechali auto alebo často blúdite po parkovisku pred nákupnými centrami? Nástroj Auto Finder vždy po zaparkovaní automaticky uloží polohu miesta a hľadanie auta je tak minulosťou.

[app]com.keyboardr.parkingwithglass[/app]

 

Weather Underground

pic

Zaujímavá aplikácia počasia, ktorá je prešpikovaná obrovským množstvom informácií o počasí a poveternostných podmienkach ako v mieste kde sa nachádzate tak po celom svete. Množstvo pozitívnych hodnotení predurčuje aplikáciu na úspech.

[app]com.wunderground.android.weather[/app]

 

Quip

pic(001)

Quip je jednoduchý a užívateľsky veľmi príjemný textový nástroj, v ktorom môžete vytvárať textové dokumenty, články, práce a podobne, ktoré viete následne zdieľať, pristupovať k nim online/offline ako aj z webového prostredia na quip.com.

[app]com.quip.quip[/app]

 

Boat pre tablet

Okrem smartfónov ľudia samozrejme aj hojne používajú tablety a túto aplikáciu si ich majitelia veľmi obľúbili. Jedná sa totižto o rýchly a intuitívny webový prehliadač navrhnutý a určený špeciálne pre tablety.

[app]com.boatbrowser.tablet[/app]

 

Send Anywhere

Posielajte súbory kdekoľvek, kedykoľvek a úplne jednoducho. Stačí vybrať súbor, kliknite odoslať a aplikácia Vám vygeneruje originálny 6-miestny OT kľúč, ktorý pošlete adresátovi  a presunutie súboru je kompletné.

[app]com.estmob.android.sendanywhere[/app]

 

Minimal Clock Widget

pic(002)

Widget hodín treba občas obmeniť a tento ponúka jednoduchý a originálny dizajn v digitálnom prevedení. Môžete si prispôsobiť veľkosť a autor časom plánuje pridať aj možnosť zmeny farby.

[app]tom.clock[/app]

Demonrock: War of Ages

Táto reverse-defense hra sa Vám dostane pod kožu vďaka peknej 3D grafike a skvelej hrateľnosti. Veďte svojho hrdinu k víťazstvu cez hordu monštier!

[app]com.crescentmoongames.demonrock[/app]

 

Shadow Blade

Náročné herné úrovne, množstvo pascí a ešte viac nepriateľov. V roli Kura, posledného ninja bojovníka budete musieť tieto strasti absolvovať.

[app]com.deadmage.shadowblade[/app]

 

Fright Fight

Fright Fight je 3D realtime online multiplayer hra a tým pádom môžete bojovať s priateľmi medzi sebou nech ste kdekoľvek a ak obľubujete RPG hry, tento titul obsahuje ich prvky.

[app]com.appsolutegames.frightfight[/app]

zdroj: GP