Úvod Výrobcovia Google Červený Nexus 5 na novej fotografii. Predstavený vraj bude 4. februára

Červený Nexus 5 na novej fotografii. Predstavený vraj bude 4. februára

1

Veľké haló okolo nového farebného prevedenia Nexus 5 bude pravdepodobne čoskoro u konca. Na internet sa po niekoľkých pokusoch totiž dostala nová fotografia (nižšie), ktorá na prvý pohľad vyzerá, že je určená pre média či obchody.

Fotografiu zverejnil populárny @evleaks na sociálnej sieti Twitter, stojaci za množstvom podobných odhalení a únikov ešte oficiálne nepredstavených Android zariadení.

Predstavenie červenej verzie populárneho Android smartfónu od Google by malo byť podľa viacerých neoficiálnych informácií naplánované ešte pred blížiacim sa dňom zaľúbených (14. február), nakoľko je červená farba pre väčšinu nežného pohlavia príťažlivejšia ako taká čierna alebo biela. V kuloároch sa hovorí o dátume 4. februára.

NAJNIŽŠIA CENA GOOGLE NEXUS 5:

Pred niekoľkými dňami sa medzi nás dostali fotografie, kde boli zachytené dokonca rovno celé zásielky červených Nexusov na paletách – pravdepodobne pre obchodníkov na predaj konečnému užívateľovi. Vyzerá to teda tak, že Nexus 5 v červenom prevedení nie je len obyčajný mýtus. Či ale bude k dispozícii aj v našich obchodoch, alebo len v Google Play pre vybrané trhy, povedať zatiaľ nevieme. Nový kabát mu rozhodne pristane, čo poviete?

 

Zdroj: @evleaks via androidandme.com