Úvod Aplikácie Obchod s aplikáciami pre inteligentné hodinky Pebble realitou

Obchod s aplikáciami pre inteligentné hodinky Pebble realitou

0

Po megaúspešnej kampani na Kickstarteri sme sa dočkali jedných z najlepších a najpopulárnejších inteligentných hodiniek. Vďaka svojmu zaujímavému vzhľadu a hlavne veľkej výdrži si ich obľúbilo množstvo ľudí. Každú chvíľu bude k dispozícii aj kovová verzia hodiniek, ktorú sa nebude hanbiť nosiť ani manažér veľkej firmy.

Napriek veľkému úspechu a popularite sa však na Pebble dá nájsť jedno veľké mínus. Tieto inteligentné hodinky vôbec nie sú až tak inteligentné. Ich funkcioanlita je veľmi obmedzená. Ak ste si chceli stiahnuť nejakú aplikáciu vďaka ktorej by ste si svoje hodinky užili o trochu viac, museli ste ju hľadať na rôznych neoficiálnych stránkach a jej stiahnutím ste na seba brali riziko, že sa vám do zariadenia dostane nejaký vírus.

Tieto problémy sa však pomaly stávajú minulosťou. Majitelia smartfónov s operačným systémom iOS si už môžu stiahnuť Pebble AppStore, kde majú k dispozícii viac než tisíc aplikácií a tapiet pre hodinky Pebble prehľadne zoradených do niekoľkých kategórií (fitness, zariadenia, ovládanie, hry…). Každú chvíľu by AppStore pre Pebble mal byť dostupný aj pre telefóny s Androidom.

Kúpili by ste si inteligentné hodinky Pebble Smartwatch teraz, keď už majú aj vlastný obchod s aplikáciami, alebo vás to veľmi nepresvedčilo?

Zdroj: AndroidAuthority