Úvod Výrobcovia Sony Niektoré Sony Xperia Z1 sa samovoľne deformujú

Niektoré Sony Xperia Z1 sa samovoľne deformujú

25

Na internet sa od niektorých nespokojných zákazníkov dostali fotografie smartfónu Sony Xperia Z1, ktorý je podivne zdeformovaný. Ohyb vidno hlavne vtedy, keď zariadenie leží na stole.

Sony Xperia Z1 je pritom špičkový high-end smartfón s kovovou konštrukciou a sklenenou prednou a zadnou časťou. Cenovka sa pohybuje okolo 450 eur a také niečo by sa teda rozhodne nemalo stávať. Ohnutá Xperia Z1 teda môže vstúpiť do exkluzívneho klubu zakrivených telefónov, bohužiaľ však tak trochu proti vôli svojho výrobcu.

xperiaZ1_bent_6 xperiaZ1_bent_5

Ohyb je viditeľný hlavne vtedy, keď zariadenie leží na stole

Je nutné podotknúť, že toto poškodenie nebolo spôsobené mechanickým namáhaním, napríklad nosením v zadnom vrecku a podobne. Podľa všetkého sa to stalo samo od seba bez pričinenia majiteľa zariadenia. Sú teda dve možnosti. Buď to sú skutočne chybne vyrobené smartfóny, alebo ide o nepodarenú napodobeninu.

NAJNIŽŠIA CENA SONY XPERIA Z1:

Každopádne, takéto prípady v žiadnom prípade nie sú časté, ide skutočne iba o ojedinelý úkaz. Sony Xperia Z1 aj naďalej patrí medzi svetovú špičku a ak vám nevadí nie práve najlepší displej a magnet na odtlačky prstov v podobe sklenenej zadnej strany, tak je to vlastne ideálny smartfón.

Stalo sa vám, alebo vaším známym niečo podobné? 

Zdroj: Mobitelefon