Úvod Dolu Samsung WW9000: Práčka, ktorú môžete ovládať smartfónom

Samsung WW9000: Práčka, ktorú môžete ovládať smartfónom

7

Juhokórejsky gigant Samsung predstavil nový model pre efektívne a ekonomické pranie – WW9000. Táto práčka s minimalistickým dizajnom však nie je len obyčajný domáci spotrebič. Užívateľ ju totiž môže ovládať aj pekne z pohodlia, prostredníctvom kombinácie smartfónu a špecializovanej aplikácie. 

Futuristická práčka WW9000 disponuje 5-palcovým dotykovým displejom a množstvom inteligentných funkcií, ako napríklad už spomenutá tzv. Smart Control. Vďaka nej umožňuje užívateľovi komfortné ovládanie (spustiť alebo prerušiť pranie) a poskytuje dôležité informácie (o fáze pracieho cyklu, zostávajúci čas do konca prania) na diaľku cez inteligentný mobilný telefón. Vo výzbroji nechýbajú ani štyri senzory na analýzu danej bielizne. Tie kontrolujú množstvo, rozsah nečistôt, potrebné množstvo vody či pracieho prostriedku. Nakoľko ide o pomerne čerstvý produkt, bližšie informácie o dostupnosti alebo cene nie sú zatiaľ k dispozícii.samsung-ww9000-2

„Naša nová práčka otvára novú kapitolu v oblasti dizajnu. Doba, kedy sme práčku schovávali v pivnici alebo v práčovni, je preč. Elegantný dizajn modelu WW9000 je pripravený ozdobiť modernú domácnosť a splynúť s ostatnými domácimi spotrebičmi, nábytkom a zariadením. Ponúka tak vyspelú technológiu vo veľkom štýle,“ Boo-Keun Yoon, prezident a CEO divízie spotrebnej elektroniky spoločnosti Samsung Electronics.

Zdroj: tlačová správa