Úvod Novinky EXKLUZÍVNE: Galaxy S5 a iPhone 6 už na Slovensku! Tento servis Vám...

EXKLUZÍVNE: Galaxy S5 a iPhone 6 už na Slovensku! Tento servis Vám ich dokonca opraví

127

Zatiaľ čo Samsung usilovne pracuje na svojej novej vlajkovej lodi, slovenský servis už disponuje všetkými náhradnými dielami a ochotne Vám ho dokonca opraví.

Možno si hovoríte, že píšem hlúposti. Realita je však iná. Slovenský servis Servismobilov.sk skutočne ponúka náhradné diely na ešte zatiaľ nepredstavený Galaxy S5.

 
 

Výmena displeja nepredstaveného telefónu za 299€

Keď sme servis kontaktovali pomocou live chatu s dotazom výmeny poškodeného displeja na Galaxy S5, ochotná pracovníčka nás uistila, že displej majú a výmena bude stáť 299€, pričom technik ho vymení do 20 minút.

 

Prepis konverzácie

  • Barborka: Dobrý deň, Ako Vám môžem pomôcť?
  • Barborka: ako poradím?
  • Lukas: Dobrý deň, mám Galaxy S5 a potreboval by som na ňom vymeniť displej. Vedeli by ste mi s tým pomôct?
  • Barborka: presné označenie viete mi poslať
  • Lukas: Máte ho vedený na tejto adrese: http://www.servismobilov.sk/servis/servis-samsung/servis-samsung-galaxy-s5
  • Barborka: treba priniesť a výmena displeja 299eur cca 20 minút

Okrem displeja Vám v spomínanom servise opravia nabíjanie, slúchadlo, reproduktor, mikrofón, čítač SIM karty, nahrajú Vám nový firmvér (možno aj nový TouchWiz!), odblokujú ho, nahrajú Vám doň slovenčinu či nebrandovaný softvér a dokonca Vám aj zálohujú dáta na CD.

servis2

Niektoré z ponúkaných služieb servisu

 

Okrem Galaxy S5 Vám hravo opravia aj iPhone 6
Okrem Galaxy S5 servis poskytuje aj opravu iPhone 6, teda modelu, ktorý opäť nebol predstavený a tak skoro ani nebude. Servis si pritom stojí za svojim tvrdením, že telefóny skutočne dokáže opraviť. Má to však jeden háčik, aby Vám ich opravil, musíte k nim daný telefón doniesť. Informácie pred kúpou, resp. pred návštevou servisu nám nebol ochotný poskytnúť.

Ako teda vidíte, na Slovensku je možné úplne všetko, dokonca aj opravenie zatiaľ nepredstavenej vlajkovej lodi. Mimochodom, na svojom webe je aj fotografia spomínaného telefónu, ktorú sme použili ako titulnú fotografiu.

Ďakujeme za tip, Peťo!