Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 68.

Piatková porcia Android aplikácií 68.

1

Posledná piatková porcia v roku 2013 opäť bez výnimky prináša pár tipov na zaujímavé aplikácie ako aj hry, pričom máte na výber z aplikácií na zdieľanie obsahu na smart TV, zaujímavú čítačku, pekné počasie, torrentového klienta či ultimátny zálohovací nástroj.

Z hier poteší animovaný minigolf, oddychová plošinovka, advetnúra a „temný“ titul. Na konci článku nájdete odkazy na čerstvý výber top aplikácií a hier pre smartfóny a tablety.

AllCast

[fve]http://youtu.be/zx-v4QSQmU4[/fve]

Streamujte fotografie a videá na smart televízory zo všetkých vašich Android zariadení.  Čoskoro bude k dispozícii aj podpora hudobných súborov a pro verzia aplikácie odstráni časový limit zobrazenia.

[app]com.koushikdutta.cast[/app]

 

News+

pic(014)

Často hltáte texty a správy z rôznych internetových zdrojov? Potom pravdepodobne používate nejakú „reader“ aplikáciu. Ak Vás tá súčasná omrzela, vyskúšajte túto. Určite nebudete sklamaní.

[app]com.noinnion.android.newsplus[/app]

Solar

pic(015)

Nádherne spracovaná nová aplikácia počasia. Ponúka všetky štandardné funkcie a informácie ako konkurencia, no oproti nej vyniká dizajnom.

[app]com.itpositive.solar[/app]

Flud

pic(016)

Flud je nový a pekne spracovaný „BitTorrentový“ klient. Sťahujte, seedujte a majte svoj obsah pod kontrolou vďaka sile známeho BitTorrent protokolu.

[app]com.delphicoder.flud[/app]

Helium

[fve]http://youtu.be/GVjC7lhaeLs[/fve]

Pomocou tejto aplikácie dokážete vykonať kompletnú zálohu dát, aplikácií a obsahu zariadenia. Skvelé pri kúpe alebo výmene smartfónu či tabletu. Obsiahlu funkčnosť si môžete pozrieť na 12 minútovom videu vyššie.

[app]com.koushikdutta.backup[/app]

 

Mini Golf MatchUp

[fve]http://youtu.be/RQdaZvDCxvI[/fve]

Zábavný minigolf s peknou animovanou grafikou ponúka 70 jamiek, množstvo prekážok, možnosti vylepšenia palíc ako aj loptičiek a turnaj si môžete bezproblémovo rozohrať online so svojimi priateľmi či rodinou.

[app]com.scopely.minigolf.winter[/app]

 

Hopeless

[fve]http://youtu.be/XB6eL2N4–s[/fve]

Bojíte sa tmy? Malý „blobovia“ v tejto hre áno a budete sa s nimi musieť ubrániť potvorám, ktoré prichádzajú z temnoty a budú sa vás snažiť zlikvidovať.

[app]com.upopa.hopeless[/app]

 

MIMPI

[fve]http://youtu.be/j2mTn-ASGSU[/fve]

Mimpi je nová jednoduchá „plošinovka“ s puzzle prvkami a budete v nej spoznávať nové svety a dobrodružstvá prostredníctvom malého psíka.

[app]com.crescentmoongames.mimpi[/app]

 

The Cave

[fve]http://youtu.be/TffnCg5MM2s[/fve]

Aj keď táto hra nie je bezplatná, za akceptovateľných 3,62 € dostanete rozsiahlu adventúru s krásnou grafikou a spracovaním. Dobrodružstvá a problémy charakterov budete riešiť v zabudnutom podzemí jaskýň.

[app]com.doublefine.thecave[/app]

 

V rámci piatkovej porcie Vám ďalej odporúčame ďalšie, „aplikačno-herné“ články, v ktorých taktiež nájdete určite niečo zaujímavé pre Váš smartfón alebo tablet. Viac na:

>Najlepšie Android hry pre smartfón a tablet<

>Najlepšie Android aplikácie pre smartfón a tablet<

>Najkrajšie aplikácie podľa Google<

zdroj: Google Play