Úvod Aplikácie Razer Comms – povinná výbava pre gejmerov

[TIP NA APLIKÁCIU] Razer Comms – povinná výbava pre gejmerov

0

Hráči už nemusia odchádzať počas rozohranej hry od PC len aby mohli prijať prichádzajúci hovor na smartfóne – v Google Play je totiž dostupná aplikácia, ktorá sa postará o nadštandardné pohodlie – stačí, ak si nainštalujú Razer Comms do Android zariadenia (+ Windows verziu do PC) a SMSky či telefónne hovory tak vybavia priamo počas hrania bez potreby smartfón vôbec chytať do ruky.

[app]com.razerzone.comms[/app]

Novinka je k dispozícii už dlhšie, avšak len pred pár dňami prešla vďaka aktualizácii do verzie „open beta„. Okrem iného umožní i komunikovať užívateľom s priateľmi v tzv. Comms zozname – a je jedno či sú práve dostupní na Android zariadení alebo PC. Použiteľná je však aj v tom prípade, ak v spomínanom zozname nikoho nemáte. Ako bolo na začiatku povedané, dokáže bezproblémovo zosynchronizovať prichádzajúce hovory a SMSky s počítačom, takže už žiadne hľadanie vyzváňajúceho smartfónu počas toho najsilnejšieho herného zápalu.

Kecaj. Četuj. Hraj.

Užívateľské prostredie Razer Comms sa navyše nemá vôbec za čo hanbiť – od vývojárov dostalo krásny dizajn v štýle Holo s kombináciou klasických Razer-farieb ako zelená a čierna. Aplikáciu si môžete stiahnuť v Google Play Store úplne zdarma.

[fve]http://youtu.be/Zp52cHEA30A[/fve]

Zdroj: play.google.com via androidandme.com
Foto: play.google.com