Úvod Hry iOS hit „Badland“ už dostupný aj pre Android

[TIP NA HRU] iOS hit „Badland“ už dostupný aj pre Android

4

Temná a zvláštna hra Badland sa po jej predstavení začiatkom tohto roku okamžite stala hitom na platforme iOS. Hra získala niekoľko vyznamenaní od najväčších technologických webov po celom internete a teraz sa dostáva aj na Android.

Dostupnosť pre Android vývojári zo štúdia Frogmind oznámili ešte v auguste, no do obchodu Play sa hra dostala až dnes. Rovnako ako pri iOS, aj na Androide budeme ovládať malý čierny organizmus, ktorý lieta veľmi nebezpečným svetom. Tým, že tapnete na displej ho krátkodobo pošlete o niečo vyššie.

Grafické prepracovanie tejto zaujímavej hry je veľmi pekné, celé prostredie je ladené do čiernych siluet, ktoré sú veľmi ostré a pridávajú tak na zážitku z hry. Rovnaký príbeh platí aj pre animácie a fyziku hry, ktoré sú veľmi plynulé.

badland1 badland2 badland3 badland4

Prvých 40 levelov si môžete zahrať úplne zadarmo, no za ďalších 40 levelov si už budete musieť priplatiť in-app nákupom. Tam sa vývojári našťastie držali na reťazi a pripraviť si tak budete musieť len 1,99€, čo je vzhľadom na prepracovanie tejto hry rozumná čiastka. Odoknúť si samostatne môžete aj multiplayer, taktiež za 1,99€ alebo všetko dokopy za 2,99€. Všetky in-app nákupy vymažú akékoľvek reklamy, no počas rýchlej skúšky hry sme aj tak žiadne nezaznamenali.

Vašim cieľom je ostať nažive, čo môže znieť ako jednoduchý cieľ, no verte mi, že to jednoduché vôbec nie je. Počas svojej cesty zákerným svetom Vám preto želáme veľa šťastia a pevné nervy.

[app]com.frogmind.badland[/app]

Zdroj: Google Play via TheVerge