Úvod Novinky Android Android 4.4 KitKat: Uniknuté screenshoty z Nexus 5 prezrádzajú zmenu v užívateľskom...

Android 4.4 KitKat: Uniknuté screenshoty z Nexus 5 prezrádzajú zmenu v užívateľskom rozhraní

24

V najnovšom kole špekulácií sa môžeme pozrieť na nový hardvér, ale aj softvér

Na internet sa dostali nové fotografie nového smartfónu Nexus 5, na ktorom sa objavil aj očakávaný Android 4.4 KitKat.

Screenshoty, ktoré pochádzajú z talianskeho servera Tutto Android vyobrazujú lockscreen, domovskú obrazovku a niektoré aplikácie priamo na Nexus 5. Z rýchleho pohľadu na screenshoty môžeme zhodnotiť, že vylepšenia ako priehľadná lišta, či funkcia Tap&Pay (Tapni a zaplať) vyzerajú rozhodne veľmi zaujímavo.

Samotní redaktori Tutto Android pritom napísali aj niekoľko riadkov ohľadom toho, aký rýchly je nový Nexus 5. Podľa ich skúseností je Nexus 5 rýchly a Android 4.4 KitKat pôsobí „odľahčene“ a rýchlejšie, než akákoľvek iná verzia Androidu. Na zadnej strane zariadenia sa majú nachádzať stereo reproduktory a fotoaparát má poskytovať výbornú stabilizáciu obrazu.

Ak si to celé zhrnieme a spojíme s predchádzajúcimi špekuláciami, poriadne tešiť by sme sa mali začať približne teraz. Do údajného predstavenia nám ostávajú 4 dni a zmeny v hardvéri ako aj softvéri vyzerajú veľmi zaujímavo.

Čo si o novom Androide myslíte Vy? Páčia sa Vám tzv. „flat“ ikonky a priehľadná notifikačná lišta? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie.

Zdroj: TuttoAndroid via AndroidCentral