Úvod Novinky Android 4.4 KitKat môže prísť už 21. októbra a tu je dôkaz...

Android 4.4 KitKat môže prísť už 21. októbra a tu je dôkaz prečo

23

S predstavením Android 4.4 KitKat je to komplikovanejšie, než s akýmkoľvek iným predstavením smartfónu, či novej verzie operačného systému. Spoločnosti väčšinou chcú, aby sme presne vedeli kedy tomu tak bude, no to rozhodne neplatí v Google.

Ten nás totiž v spolupráci s KitKat poriadne naťahuje. Prvotné informácie tvrdili, že nový Android 4.4 KitKat uvidíme už 15. októbra, no nakoniec to tak nebolo. Druhá verzia tvrdia o 18. októbri, no tá sa rýchlo zmenila na teóriu 28. októbra.

Dnes je však situácia iná. Podľa najnovšieho obrázka, ktorý na Google+ a Twitter nahral KitKat sa poodhaľuje logika všetkých obrázkov. Aby sme to pohopili, musíme sa vrátiť o niekoľko dní späť. Poďme sa na to pozrieť, den po dni.

Presne 14. októbra sa na sociálne siete dostal obrázok s textom 007. Všímajte si čísla v každom z obrázkov.

007

 

Deň na to sa objavil obrázok s nadpisom „Everybode dance now,“ na ktorom je postavička Androida zložená zo 6 čokoládových tyčiniek.

6

 

Len včera nás KitKat obohatil o ďalší z obrázkov. Tentokrát sa jednalo o slovné spojenie „This is it.“ Všimnite si, aké číslo pripomína „S“

5

 

Dnes sa obrázok objavil znovu a uhádli ste, na obrázku sa nachádza niečo, čo pripomína číslo 4. KitKat si zvolil 4 čokoládové tyčinky, vedľa ktorých je nápis KitKat 4.4.

4

Očakávame, že zajtra sa objaví obrázok symbolizujúci číslo 3, až kým sa nedostaneme k pondelku, kedy by ho Google mohol predstaviť. Okrem toho by sa mal zajtra objaviť obrázok so svetlým pozadím, no to už zachádzame možno priďaleko.

Čo si myslíte Vy? Je podľa Vás táto teória možná alebo sa stále prikláňate k 28. októbru?

Ďakujeme za tip, Tomáš!

Zdroj: KitKat (Twitter), +KitKat