Úvod Novinky Nemáte microSD slot? Kúpte si túto mini MicroSD čítačku za 9€

Nemáte microSD slot? Kúpte si túto mini MicroSD čítačku za 9€

16

Problémy s chýbajúcimi microSD slotmi sú večne omieľanou témou v akejkoľvek diskusii o novom Android zariadení. Aj napriek tomu, že mne osobne chýbajúci slot vôbec nechýba si uvedomujem to, že veľa ľudí má na tento problém opačný názor. Problém s chýbajúcou možnosťou rozšírenia pamäti na Vašom smartfóne sa rozhodlo vyriešiť niekoľko nadšencov, ktorí svoj projekt predstavili na Kickstarteri ešte v apríli. Ľuďom sa nápad zapáčil a tak môžeme zbierať úrodu.

Pod tým myslím začatie pred-objednávok šikovnej čítačky microSD kariet. Kúpiť si ju môžete už za 9€ a aj napriek tomu, že rozposielať ju budú zo Spojených Štátov, poštovné Vás vyjde len na 1,49€. Prvá várka sa začne rozposielať už začiatkom septembra.

minimicrosd

Pred tým, ako si malinkú pomôcku objednáte si však prečítajte zoznam podporovaných zariadení, ktoré boli oficiálne potvrdené, aj keď nevylučujeme funkčnosť aj s inými zariadeniami.

  • Samsung Galaxy S2, S3, S4, Note, Note 2, Galaxy Express, Galaxy Note 8.0 tablet
  • HTC One, HTC First, HTC One X+, Evo 4G LTE, DROID DNA
  • Motorola RAZR M, RAZR HD, RAZR MAXX HD, Xyboard 8.2″ Tablet
  • Galaxy Nexus, Google Nexus 7 (2012 a 2013), Nexus 10
  • Sony Xperia Z; Xiaomi 1S, 2, 2S, 2A, Xiaomi Box; Meizu MX, MX2; Huawei Ascend D2, Mate; Asus MeMO ME171

minimicrosd2

Čo na to hovoríte? Je to niečo, čo by Vám pomohlo, poprípade máte nejakú alternatívu? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!

Zdroj: ShopMeenova via Dotekomanie