Úvod Výrobcovia HTC Chystá sa veľké odkúpenie HTC?

Chystá sa veľké odkúpenie HTC?

1

Má HTC vôbec na výber? Po minuloročnej tragédii s ich HTC One X sa poučili a tento rok predstavili vlajkovú loď, ktorá disponuje jednoduchým menom, kvalitným dizajnom a výkonom. Po predlohe Samsungu rovnaké dizajnové črty použili aj pri menšom (HTC One) mini ako aj väčšom (HTC One max) zariadení.

Aj napriek všetkým týmto snahám sa predpokladá, že výsledky z tretieho štvrťroku budú opäť veľmi zlé. Reportérka Alice Sun, ktorá píše pre EE Times na čínsku sociálnu sieť zavesila príspevok, v ktorom odhalila plány HTC pre odkúpenie. Tieto špekulácie zo stola okamžite zhodil šéf HTC China, Ray Yam.

Od tohto príspevku na sociálnej sieti weibo sa stihlo udiať veľa vecí. Prirovnal by som to k osiemu hniezdu, ktoré je alergické na akékoľvek pichnutie. Alice Sun svoj príspevok zmazala, no nie preto, že by s ním už nesúhlasila. Chce totiž zachovať mier a kľud. Zo strany HTC naopak vyliezlo zaujímavé vyjadrenie, v ktorom vehementne tvrdia, že sa nechystajú nič predávať. Som si istý, že ak by to bola pravda, kupcov by sa našlo viac než dosť.

Čo na to hovoríte Vy? Radi by ste videli HTC v rukách niekoho iného? Dajte nám vedieť svoj názor v diskusii nižšie.

Zdroj: Engadget via PhoneArena
Foto: Engadget