Úvod Novinky Táto úprava Galaxy Note II pridá 256GB pamäti a týždňovú výdrž batérie

Táto úprava Galaxy Note II pridá 256GB pamäti a týždňovú výdrž batérie

6

Čo ste ochotní spraviť pre pridanie viac pamäti a výdrže batérie do Vášho smartphonu? Boli by ste ochotní obetovať to, aké krásne tenké a ľahké je? Jeden majiteľ Galaxy Note II z diskusného fóra XDA-Developers má jasnú predstavu. Za to, čo sa mu podarilo mu tlieskame.

Ako som už spomenul, smartphone, ktorý vidíte na obrázkoch je Galaxy Note II (dual SIM verzia), ktorý sa predáva v Číne. Pomocou známeho výrobcu veľkých batérií, ZeroLemon sa mu svoj Galaxy Note II podarilo vybaviť slušnou 8,500mAh batériou. Jedná sa o dosť energie na trojnásobnú výdrž.

1 3 5

To však nie je všetko. Pod krytom obrovskej batérie sa totiž nachádza ďalšie vylepšenie. Konkrétnejšie sa jedná o adaptér (microSD do SD), do ktorého je pripojená 256GB SD karta. To znamená, že Galaxy Note II tohto šťastného majiteľa po novom disponuje s 288GB úložiskom, čo je rozhodne viac než dosť pre všetky Vaše fotky, hudbu, či HD filmy.

Samsung N7100 Galaxy Note II 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

 

Prerobený Galaxy Note II je teda oveľa hrubš a ťažší, no na oplátku ponúka všetky spomenuté výhody. Jediná nevýhoda je cena tejto výbavy. Najdrahšou súčiastkou je samotná SD karta, ktorej cena sa pohybuje v stovkách eur. Ak by ste boli skromnejší a kúpili si „len“ 128GB SD kartu, ušetrili by ste „majland.“ Celková cena modifikácie so 128GB SD kartou by Vás teda mohla vyjsť hrubým odhadom na 170€.

Čo na to hovoríte Vy? Dali by ste sa na takéto vylepšenie alebo si hravo vystačíte aj s „nevylepšeným“ Galaxy Note II? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie.

Cenový prehľad Samsung Galaxy Note II

Graf ceny produktu Samsung N7100 Galaxy Note II 16GB poskytuje server Heureka.sk

Zdroj: XDA-Developers via PhoneArena