Úvod Novinky Samsung Galaxy S4 spôsobil požiar, ktorý zachvátil celý dom

Samsung Galaxy S4 spôsobil požiar, ktorý zachvátil celý dom

3

Najskôr sme tu mali švajčiarsku dievčinu, ktorej vo vrecku vybuchol jej Galaxy S III. Neskôr sme Vás informovali o príbehu, v ktorom majiteľovi Galaxy S4 v Spojených Arabských Emirátoch z ničoho nič začala horieť nabíjačka. Dnešný príbeh je oveľa vážnejší. Podľa publikácií ChinaNews a LiveDoor sa v Hong Kongu stala tragédia. Jeden muž kvôli svojmu novému smartphonu prišiel o celý dom.

Podľa informácií (preložených pomocou Google Translate) by mal byť obeťou 47 ročný muž z Hong Kongu, ktorý sa po večeri hral na svojej novej hračke, sediac na pohovke, keď z neho zrazu priam vystrelili iskry. V panike telefón odhodil na pohovku, kde telefón explodoval, čím sa vznietila celá pohovka. Pohovka však musela byť vyrobená z vysoko-horľavého materiálu, čiže z niečoho ako polyester, keďže hneď po tom, ako sa vznietila musel opustiť dom.

poziar2

Kto za to môže? Samsung celú udalosť rozhodne preverí, no príčinou môže byť čokoľvek. Používanie neoriginálnej nabíjačky, či batérie. V najhoršom prípade používal originálny, no chybný Galaxy S4. O situácii Vás ešte budeme informovať.

Zdroj: AndroidBeat