Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 46.

Piatková porcia Android aplikácií 46.

0

V dnešnej piatkovej porcii zaujímavých aplikácií a hier nájdete rovno dve aplikácie, ktoré sa týkajú našej krajiny, ďalej si pomocou špičkovej Nike aplikácie zlepšíte kondičku, či využijete nový nástroj od BitTorrentu na zdieľanie a synchronizáciu.

Herný svet zastupuje modernizovaný PAC-MAC, 3D akčná hra so skvelou grafikou, niečo pre „minekrafťákov“, pokračovanie Monster Shooter série alebo hru, v ktorej môžete vyhrať reálne peniaze.

Pekný víkend!

Panorámy Slovenska

Obrazovka z 2013-07-26 11:50:12

Panorámy Slovenska je aplikácia k nekomerčnému portálu VirtualTravel.sk (http://www.virtualtravel.sk/), ktorého hlavným zámerom je ukázať Vám miesta na Slovensku, ktoré ste možno ešte nikdy nenavštívili. Sprostredkúva Vám tak možnosť virtuálnej turistiky po našej nádhernej krajine s využitím najmodernejších zobrazovacích technológií. Spoznajte pamiatky, históriu a kultúru Slovenskej republiky, prejdite sa nádhernou krajinou a vychutnajte si nevšedné scenérie a výhľady s touto interaktívnou aplikáciou.

[app]com.strba.panoramyslovenska[/app]

Slovenské Zákony

Obrazovka z 2013-07-26 11:44:19

Známa pravda hovorí: „Neznalosť zákona neospravedlňuje“ a preto by sme tie naše, slovenské mali mať vždy po ruke. Jedná sa kompletný zoznam právnych predpisov pravidelne a každodenne aktualizovaných. Jedná sa o veľmi užitočnú aplikáciu, za ktorú si treba ale priplatiť. Mesačné predplatné Vás bude stáť 0,50 € a ročné 4,5 €.

[app]sk.ifam.zakonysk[/app]

Nike Training Club

Obrazovka z 2013-07-26 11:26:16

Ak sa radi „hýbete“ a cvičíte, táto aplikácia by Vám nemala chýbať. Jedná sa vôbec o najlepšieho fitnes trénera aký môžete v Play Store nájsť. Po rýchlej registrácií do Nike klubu získate prístup ku kvantám cvikov aj so sprievodnými videami rozdelenými do množstva kategórií. Nechýbajú stanovené ciele, vlastné tréningy, sledovanie progresu a množstvo ďalších funkcií.

[app]com.nike.ntc[/app]

BitTorrent® Sync

Obrazovka z 2013-07-26 10:34:57

BitTorrent® Sync je úplne nová aplikácia, ktorá umožňuje zdieľať akékoľvek množstvo priečinkov a súborov medzi dôverihodnými zariadeniami. BitTorrent Sync pre Android Vám umožňuje prístup ku všetkým vašim synchronizovaných zložkám keď ste na napríklad cestách a zavádza novú „mobile-to-mobile“ funkciu zdieľania pre jednoduché odosielanie fotografií a videa svojim priateľom.

[app]com.bittorrent.sync[/app]

PAC MAN DASH!

[fve]http://youtu.be/0OS0PNGa580[/fve]

Pac Mana musí poznať každý. Jedná sa o kultovú hru, v ktorej ste museli na mape „zjesť“ všetky cukríky a vyhnúť sa duchom. Vývojári však zobrali túto hru a rapídne ju zmodernizovali. Tešiť sa tak môžete na 3D zobrazenie, parádnu grafiku, dynamické úrovne a podobne. Presvedčte sa na videu.

[app]com.namcobandaigames.pacmandash.v01[/app]

Bounty Arms

[fve]http://youtu.be/P7Zc76TYShQ[/fve]

Hra Bounty je krásne spracovaná a ponúka akčné 3D dobrodružstvo s jednoduchým a priateľským ovládaním. Dokončujte questy, likvidujte epických bossov a… vyčlente si 3,76 €. To je cena za túto parádu.

[app]com.kerosenegames.ba[/app]

TurtleStrike

[fve]http://youtu.be/KnAJHIieqNE[/fve]

Multiplayer masaker v Karibiku a s korytnačkami? Prečo nie. Grafika, akcia, ovládateľnosť a prostredie robia z tejto hry návykový titul a dokonca Vám dá možnosť zarobiť reálne peniaze. Za malý poplatok sa môžete zúčastniť turnaja kde budete budovať svoje miesto v rebríčku a snažiť sa získať výhru v podobe reálnych peňazí.

[app]com.eegon.turtlestrike[/app]

Minecraft Skin Studio

[fve]http://youtu.be/x57U7IOkqNY[/fve]

Minecraft je herný fenomén a po celom svete ho hrávajú kvantá ľudí. Ak aj Vy patríte medzi oddaných hráčov tohto diela, určite Vás poteší táto aplikácia, pomocou ktorej môžete vytvárať, uploadovať a zdieľať vami vytvorené skiny postáv. Autori si za aplikáciu pýtajú 2,75€ čo skalných fanúšikov určite neodradí. Viac na videu.

[app]com.fsdigital.skinstudio[/app]

Monster Shooter 2

unnamed

Prvý diel tohto titulu si stiahlo cez 10 miliónov používateľov a jeho pokračovanie je odsúdené na podobný úspech. Čaká na Vás pekná HD grafika, 80 unikátnych levelov, 20 rôznych zbraní či štyri plne zničiteľné prostredia. Vaše schopnosti zase overia módy ako Survival alebo Endless a nechýba skvelý mód kooperácie.

[app]com.gamelion.ms2[/app]