Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 43.

Piatková porcia Android aplikácií 43.

0

V dnešnej piatkovej porcii sme Vám pripravili tipy na aplikácie, medzi ktorými nájdete šikovný ukazovateľ rôznych hodnôt z vášho Android zariadenia, aplikáciu, ktorá spohodlní písanie SMS pokiaľ ste za PC alebo balíček rôznych pozadí a tém pre skrášlenie smartfónu alebo tabletu.

Čo je čerstvé v obchode Google Play prezradí titul Spotlight, nechýba pekný a funkčný časovač, úsmevná aplikácia na prehodenie tvárí, sniperská hra, ktorú ďalej dopĺňa akčný titul Canabalt HD a na záver si namixujeme nejaké tie drinky.

Pekný víkend!

PowerLine

unnamed

Aplikácia Power Line ponúka zobrazenie dôležitých informácii o vašom zariadení priamo v stavovom riadku. Na očiach tak môžete mať údaje o signále, procesore, batérii, pamäti či úložnom mieste. Ukazovateľ je viditeľný aj na zamknutej obrazovke, zaberá minimum miesta, no vo free verzii sú k dispozícii dva ukazovatele.

[app]com.urbandroid.inline[/app]

[app]com.urbandroid.inline.donate[/app]

Fonelink

unnamed (1)

Ak patríte k skupine ľudí, ktorí na komunikáciu využívajú SMS správy, určite oceníte túto aplikáciu. Na SMS správy, ktoré prídu na váš smartfón môžete jednoducho reagovať z pohodlia prehliadača Vášho počítača. Jednoducho smartfón zosynchronizujte prostredníctvom tejto adresy www.fonelink.com a SMS-kovanie z PC môže začať.

[app]com.bluestacks.fonelink[/app]

Kitty Play

unnamed (2)

Jedná sa o aplikáciu, ktorá uspokojí všetky vaše potreby „dizajnovania“ Vášho smartfónu alebo tabletu. Na výber máte množstvo statických pozadí, živých pozadí, tém, widgetov a podobne, všetko vo vysokej kvalite a kvantite.

[app]com.jiubang.kittyplay[/app]

Spotlight

Spotlight

Spotlight nám dáva spôsob ako získať bezplatné aplikácie a hry do našich tabletov a smartfónov prehľadne a rýchlo. Pomocou tejto aplikácie sa okamžite dozviete o najhorúcejších novinkách v obchode Google Play Store skôr ako ostatní!

[app]com.bluestacks.spotlight[/app]

Beautiful Timer

unnamed (3)

Tento časovať svojím názvom neklame a naozaj patrí medzi dizajnovo najlepšie zvládnuté v Play Store. Funkciami je univerzálny, takže ho môžete použiť na odpočítavanie času napríklad pri príprave jedla, športovaní, spánku a mnoho ďalšieho. PRO verzia Vám navyše sprístupní nastavenie neobmedzených časovačov, vlastné zvonenia pre každý z nich alebo spustenie aplikácie z widgetu.

[app]com.pizzaentertainment.androidtimer[/app]

Face Swap

unnamed

Ak ste si ešte s nikým neskúsili vymeniť tvár vedzte, že sa dobre zabavíte. Samozrejme myslíme výmenu pomocou softvéru a nie chirurga. Stačí sa s niekým odfotiť poprípade načítať fotografiu z galérie, označiť hranice tváre a razom môžete mať tvár napríklad svojho dieťaťa, kolegu či starého otca. Lite verzia ponúka presne to isté čo verzia plná, strpieť budete musieť len reklamu a vodoznak na upravených fotkách.

[app]com.swap.face.lite[/app]

[app]com.swap.face[/app]

Sniper Shooter Free

unnamed (4)

Zamieriť a vystreliť. Jediná úloha v tejto bezplatnej 3D hre, v ktorej budete likvidovať nepriateľov rad za radom. V hre na Vás čaká 7 kapitol príbehu a autori pracujú na ďalších. Ovládanie je jednoduché a svojimi trénovanými zručnosťami môžete siahnuť aj po extrémnej misii.

[app]com.fungamesforfree.snipershooter.free[/app]

Canabalt HD

[fve]http://youtu.be/IMBg75_TiLw[/fve]

Táto hra síce nie je zadarmo, no investícia do nej sa určite oplatí. Za 2,49€ získate úžasne dynamickú zábavu, kde budete musieť v parkour štýle utekať po strechách, budovách, skrz kancelárie a podobne, za doprovodu skvelej hudby a prepracovaných animácií. Samozrejme musíte dobehnúť čo najďalej a svoje skóre si môžete porovnať v online tabuľke. Odporúčame trailer.

[app]fishnoodle.canabalt[/app]

Master Bartender

unnamed (1)

Myslíte si, že dokážete namixovať najlepšie drinky? Pffff. Dokážte to naškrobenému barmanovi Miguelovi, ktorý vaše nápoje promptne zhodnotí. Uvidíte sami, či Miguel skolabuje alebo Vám vzdá hold. Čím viac sa bude nápoj Miguelovi páčiť, tým lepšie skóre dosiahnete a bude umiestnené do online rebríčka.

[app]com.phoneplayer.masterbartender[/app]

zdroj: Play Store