Úvod Výrobcovia Asus Nový Nexus 7 na videu – pribudol zadný 5 MPx foťák

Nový Nexus 7 na videu – pribudol zadný 5 MPx foťák

1

Redaktorom zahraničného Android portálu AndroidCentral.com bolo umožnené nahrať údajne novú generáciu tabletu Nexus 7 na krátke video. Podarilo sa im tak zachytiť zopár zaujímavých detailov, ktoré určite stoja za povšimnutie.

Posledné dni sa nesú v Nexus štýle. Môže za to už dĺho očakávané predstavenie pokračovania populárneho tabletu od Google/Asus-u s označením Nexus 7. Osudný deň by mal teda byť už čoskoro, 24. júla, na kedy je organizované podujatie „Raňajky so Sundarom Pichaiom„. V tento dátum s veľkou pravdepodobnosťou však uzrie svetlo sveta aj nová verzia operačného systému Android – 4.3 Jelly Bean, čo býva pri oficiálnom predstavení nového Nexus zariadenia zvykom.

No, a ako by to bolo, keby sa na internet nedostanú naše obľúbené „leak-y“? Tie nás totižto neobišli ani tentokrát. Web AndroidCentral.com zverejnil video na YouTube, kde pomerne detailne ukazuje krivky a dizajn ďalšej generácie Android tabletu Nexus 7. Zaujímavosťou ale je, že nový Nexus 7 bude na 99.99999% disponovať fotoaparátom aj na jeho zadnej strane. Prechádzajúca, ešte stále súčasná, verzia má foťak/kameru len na prednej strane.

[nggallery id=326]

Samozrejme, ešte stále nie je nič oficiálne, takže neznáme zariadenie, s veľkým nápisom Nexus na zadnej strane, nemusí byť hneď finálna verzia tabletu Nexus 7. Môže ísť aj o prototyp, ktorý mohol časom prejsť značnými modifikáciami. Pravdu sa dozvieme až o pár dní, preto si zaznačte do kalendára dátum 24. júla a nezabudnite v tento deň navštíviť nás portál, určite sa bude na čo pozerať.

Viac fotiek s novou generáciou Nexus 7 nájdete na AndroidCentral.com

[fve]http://youtu.be/HXrcUyCVA6c[/fve]

Cenový prehľad Google Nexus 7

Graf ceny produktu Google Nexus 7 16GB poskytuje server Heureka.sk

Zdroj: androidcentral.com
Foto: androidcentral.com
Video: YouTube.com via androidcentral.com