Úvod Novinky Majitelia HTC One sa budú môcť prepínať medzi Sense 5 a stock...

Majitelia HTC One sa budú môcť prepínať medzi Sense 5 a stock Androidom

0

Známy Android vývojár Paul O’Brien pracuje na projekte pod menom Switch, ktorý majiteľom HTC One umožní rýchle prepínanie medzi AOSP Androidom a Sense 5.

Dual boot, resp. možnosť spustiť si dve verzie Androida je snom nejedného majiteľa smartphonu. Rýchlosť a vyladenosť AOSP ROM v kombinácii s funkciami prepletenými nadstavbami ako napríklad TouchWiz od Samsungu je cieľom jedného šikovného vývojára.

Paul O’Brien, jeden z najlepších Android vývojárov a tvorca custom ROM MoDaCo momentálne pracuje na modifikácii pre HTC One, ktorá jeho majiteľom umožní rýchle a jednoduché prepínanie medzi Sense 5 a stock Android ROM. Princíp autor opísal ako „Best of Both,“ teda to najlepšie z oboch verzií.

switch

Projekt nazval Switch a tak, ako už možno tušíte, vôbec nejde o jednoduchú záležitosť. Aj napriek tomu, že si Paul ako prvé zariadenie vybral HTC One sa nedá vylúčiť, že rovnakú funkcionalitu pripraví aj pre Galaxy S4.


Switch Vám umožní užiť si jednoduchosť stock Androidu bez nutnosti obetovať funkcionalitu akou je BlinkFeed, IR blaster, či HTC Zoe. O projekte zatiaľ nemáme veľa informácií, no som si istý, že o ňom nepočujeme naposledy.

Zdroj: Twitter via AndroidAuthority