Úvod Výrobcovia HTC Majitelia HTC One S spisujú petíciu pre jeho Android aktualizáciu

Majitelia HTC One S spisujú petíciu pre jeho Android aktualizáciu

5

V utorok sme Vás informovali o tom, že HTC One S bohužiaľ nedostane aktualizáciu na Android 4.2. Okrem toho zariadenie nedostane ani aktualizáciu na HTC Sense 5, užívateľské rozhranie, ktoré prekrýva „stock Android.“ Majitelia HTC One S však podľa posledných udalostí zatiaľ nehádžu flintu do žita. Namiesto toho si na Change.org vytvorili elektronickú petíciu, pomocou ktorej sa budú snažiť presvedčiť taiwanského výrobcu aby HTC One S zahrnul do svojho zoznamu aktualizácií.

Majú majitelia HTC pravdu? Podľa toho, čím sa bránia rozhodne áno. V petícii sa píše, že predstavitelia HTC ešte 28. februára prisľúbili, že HTC One dostane nie len aktualizáciu na Android 4.2 ale aj aktualizáciu na Sense 5.0. Žiadateľ okrem toho spomína, že HTC One S, ktoré bežia na custom ROM nemajú žiaden problém s výkonom pri prehrávaní YouTube videí (to bola jedna z výhovoriek HTC).

Zatiaľ petíciu podpísalo 1,195 ľudí, potrebných je ešte 305 a autor petície ju odošle predstaviteľom HTC. Ak ste teda majiteľom HTC One S a nepáči sa Vám ich rozhodnutie o zastavení aktualizácií pre tento model, nebojte sa podpísať petíciu. Podpísať ju samozrejme môžete aj keď One S nemáte.

Zdroj: Change.org via PhoneArena