Úvod Dohady Samsung Gear: Inteligentné hodinky s dizajnom od Rolex-u? Možno

[Dohady] Samsung Gear: Inteligentné hodinky s dizajnom od Rolex-u? Možno

1

Kórejsky gigant, podľa všetkých informácií, ktoré v poslednom čase lietajú internetom, plánuje priniesť na trh ďalší inteligentný produkt. Tým by mali byť práve tzv. inteligentné hodinky – SmartWatch. Posledné špekulácie nám však dali ďalšieho „chrobáka“ do hlavy. Samsung si údajne zaregistroval obchodnú značku „Gear“ a o dizajn jeho hodiniek s operačným systémom sa má dokonca postarať legendárny Rolex.

Ako si určite každý z vás všimol, webové stránky zamerané na technológie posledný mesiac prinášajú pre čitateľov ohromné množstvo noviniek a špekulácií ohľadne inteligentných hodiniek. K spoločnosti Sony, ktorá už takýto produkt na trhu má, sa majú už čoskoro pridať ďalší velikáni ako Samsung, LG, Apple alebo Google.

Samsung si podľa webu cultofandroid.com údajne už stihol registrovať svoju vlastnú obchodnú značku „Gear“, ktorá tak môže byť použitá ako spotrebiteľský názov pre jeho dĺho špekulované SmartWatch. Ak však preklikneme na zdroj v tomto článku, akoby bol odkaz na dôkaz registrovania spomínanej obchodnej značky zrušený. Či má v tom prsty samotný kórejsky výrobca, povedať nevieme. Nevylučuje sa tu ani chybne nastavený odkaz, nasmerovaný na vládnu (USA) webovú stránku uspto.gov.

V množstve dostupných dohadov o Samsung „Gear“ SmartWatch sa dokonca spomína aj populárna spoločnosť Rolex, ktorá je známa svojimi luxusnými a kvalitnými hodinkami po celom svete. Práve tá by sa mala postarať o vyhotovenie dizajnu pre pripravované inteligentné hodinky s logom Samsung. V prípade, že by sa ale táto spolupráca nakoniec stala realitou, príde na 99% produkt so skutočne elegantným nádychom a tenkou, mierne zakryvenou konštrukciou bez plastov, určenou práve pre pánov v oblekoch.

Zdroj: cultofandroid.com
Foto: cultofandroid.com