Úvod Dohady Internetom kolujú neoficiálne špecifikácie a fotka Huawei Honor 3

Internetom kolujú neoficiálne špecifikácie a fotka Huawei Honor 3

0

Na internete sa opäť objavilo niekoľko zaujímavých informácií o zatiaľ neznámom Android zariadení Honor 3 od čínskeho výrobcu Huawei. K dispozícii je fotka a zopár technických špecifikácií.

Spoločnosť Huawei je čoraz viac populárnejšia aj v našich končinách, a to najmä vďaka kvalitným a cenovo dostupným produktom spomedzi mobilných zariadení na spotrebiteľskom trhu. Podľa najnovších špekulácií, ktoré už obehli niekoľko technologických webov, tak môžeme očakávať čoskorý príchod ďalšieho prírastku do rodinky Android zariadení so značkou Huawei. I keď sa nejedná o oficiálne informácie, veľké percento podobných špekulácií sa stane takmer vždy, možno na menšie odchýlky, realitou.

Huawei Honor 3 by tak mal disponovať pomerne veľkým 4.7-palcovým HD displejom (rozlíšenie 1280×720 pixelov), 4-jadrovým procesorom s frekvenciou 1.5 GHz, 8 GB internou pamäťou pre dáta s možnosťou rožírenia cez microSD kartu. Slovo padlo aj na fotoaparát, zadný sa bude pravdepodobne chváliť rozlíšením 13MPx a predný, určený na video-hovory, 2MPx. V obchodoch by mal byť Huawei Honor 3 dostupný s operačným systémom Android 4.2. Jelly Bean a s originálnym užívateľským prostredím Motion-UI, ktoré určite pozná nejeden majiteľ zariadenia od tohto čínskeho výrobcu.

Záhadou však nepochybne zostáva to, prečo by mal mať Android smartfón s pomerne dobrými špecifikáciami len 8 GB internej pamäte. Samozrejme, dá sa to v kombinácii s plastovým krytom označiť za šetrenie výrobcu, aby tak dosiahol relatívne nízku cenu na rozdiel od konkurencie. No aj napriek tomu nedáva mix výkonného hardvéru s malou internou pamäťou priveľký význam. Bližšie informácie o odhadovanej cene a dostupnosi nie sú zatiaľ na obzore.

Huawei_Honor_GSM_insider-650x473
Špekulovaný Huawei Honor 3 v plnej paráde

Zdroj: androidmag.de
Foto: gsminsider.com